به گزارش حوزه
احزاب باشگاه خبرنگاران، "آیت الله مکارم شیرازی"، صبح امروز در آغاز درس خارج فقه خود، در مسجد اعظم قم با اشاره به شعار "اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی"، گفت: در بخشهای اقتصادی فعالیتهایی آغاز شده که امیدواریم گامهای خوبی برای رفع مشکلات اقتصادی برداشته شود، اما در بُعد فرهنگی تلاشهای کمتری شده است.
این مرجع تقلید با اشاره به وجود مشکلاتی تصریح کردند: چیزی که مهمتر از همه این مسائل است و مورد توجه نیست، عدم توجه به فرهنگ اهل بیت (علیهم السلام ) در جامعه است.
معظم له با تاکید بر این که باید کاری کرد که پایههای اعتقادی مردم تقویت شود، ابراز داشت: کسانی که پایههای مذهبیشان محکم است، آلوده به اعتیاد و بی حجابی نیستند؛ بنابراین مهم این است که باید پایههای اعتقادی مردم محکم شود.
وی با بیان این که تقویت بنیانهای دینی نباید تنها توسط حوزه صورت گیرد، افزود: این کار تنها وظیفه روحانیت و علما نیست، بلکه باید بصورت ریشهای پیگیری شود؛ باید از پیش دبستانی و دبستان، راهنمایی، دبیرستان، دانشگاه و رسانهها کار را آغاز کرد.
این مرجع تقلید با بیان این که علما و خطبا با تالیف و خطابه به امر تبلیغ دین میپردازند، گفت: باید تربیت دینی از دوران جنینی آغاز شود؛ درست است که حوزه های علمیه کانون های علمی و فرهنگی محکمی هستند، ولی همه دستگاه ها و مراکز آموزشی باید دست به دست هم دهند تا کار فرهنگ دینی ترویج یابد.
معظم له با تاکید بر این که مسائل فرهنگی نباید تحت شعاع مسائل اقتصادی قرار گیرد، یادآور شد: بارها گفته ایم کسانی که مشکل دارند باید کمکشان کرد، باید برای بیکاران ایجاد شغل کرد ...، ولی این ها نباید مانع از رسیدگی به مسائل فرهنگی شود.
آیت الله مکارم شیرازی خاطرنشان کرد: باید با حضور کارشناسان راه های برطرف ساختن مشکلات فرهنگی و طرح هایی که نیاز به اصلاح دارند، بررسی شود؛ البته روحانیت نیز مسئولیت سنگینی برعهده دارد.
انتهای پیام/