در دنیای پرفتنه امروز که عصر ارتباطات لقب گرفته و در زمانه‌ای که مرزهای جغرافیایی، معنا و مفهوم پیشین خود را در ساختار جدیدی از معرفت و تحول معنایی در حیات بشری، رفته رفته است از دست می‌دهند و اقتدار ملی هرکشور در بعد فرهنگی آن جلوه و ظهور می‌یابد، پاسداری از ارزشهای فرهنگی، رویکردی واقع بینانه خواهد بود.

به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران:ندایی از رهایی و هر پرچمی از آزادگی در گسترده جهان مورد هجوم طوفانهای زهرآگین مستکبران جهانی زور و تزویر قرار می‌گیرد. 

رسالت همه آنانی که به عدالت و آزادی می‌اندیشند و به آرمانهای بزرگ پیامبران ایمان دارند، آن است که از فرهنگ ایستادگی در این تهاجم بی‌حساب باهر وسیله ممکن پاسداری کنند.
 
شهادت مرگی است که انسان به سوی آن می‌رود و هر شهید سپیده‌ای است که رافق آسمان طلوع می‌کند و پیام‌آور صبح می‌شود. 

شهید همواره زنده است و مرگ او در واقع انتقال از حیات جاری در سطح طبیعت به حیات پشت پرده آن می‌باشد. 

چند گروه در قیامت شفاعتشان پذیرفته می‌شود که شهدا از جمله آنها هستند وشهادت مقام هر کس که کشته می‌شود نیست، بلکه کسی شهید است که ایمان به خدا داشته باشد، در جهاد شرکت کند و به خاطر خداوند یکتا بجنگد.
 
خدای مهربان درچند مورد به پاداش بزرگ و ضایع نشدن عمل شهید در قرآن اشاره فرموده است از جمله اینکه کسانیکه در راه خدا کشته شدند خداوند هرگز اعمالشان را ضایع نگرداند و آنان را به سعادت هدایت کند و امورشا ن را اصلاح کند و به بهشتی برین واردشان می‌سازد. 

انتهای پیام/  

برچسب ها: شهادت ، شهید ، عدالت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار