مصطفی شریعتی درگفتگو با
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، گفت: جمعیت جوان در یک کشور میتواند به عنوان یک سرمایه بالقوه به حساب آید زیرا این گروه به عنوان نیروی کار یک کشور به حساب میآیند و هر کشور سعی دارد براساس اهداف مورد نظر بیشترین توجه را به نسل جوان معطوف کند تا با به کارگیری همه تلاش کنند که برای نسل جوان و حیات اجتماعی و اقتصادی برنامهریزی کنند که سهلانگاری در چنین امری به ریشههای اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی آن جامعه لطمههای جبران ناپذیری وارد میکند.
وی در ادامه افزود: کودک از زمانی که چشم باز میکند خود را در میان افرادی میبینند که از او بزرگترند و سرگرم کارهای روزمره خود هستند و عدهای در این میان شاخصتر هستند.کودک از اطرافیان یاد میگیرد و در چنین حالتی خانواه در شکلگیری شخصیت آینده او موثر هستند.
وی در ادامه با بیان اینکه جوانان ساخته و پرورش دیده در محیط خانواده هستند، بیان کرد: نوع برخورد خانواده با فرزندان آینده او را مشخص میکند که خانوادههای نابسامان و سهلانگار زمینه انحراف کنندگان و نوجوانان را با تربیت ناصحیح را در آنها به وجود میآورند زیرا در خانوادههای نابسامان روابط براساس منافع شخصی استوار است و احساس مسئولیتی در قبال هم ندارند از علل به وجود آمدن خانواده نابسامان و انحراف جوانان و کودکان متارکه والدین یا فوت آنها، مواد مخدر، دزدی و جیببری و ... است که میتواند در شکلدهی شخصیت انحراف را در فرزندان تاثیرگذار باشد.
وی در پایان افزود: وجود خانوادههای سهلانگار و نابسامان توجهی به سرنوشت فرزندان خود ندارند و میتواند زمینه ساز جرمزدایی در میان کودکان و نوجوانان شود، توجه جامعه و نهادها و سازمان جامعه به سلامت خانواده و تلاش برای حل مشکلات اقتصادی و روانی خانوادهها گامی مهم در ارتقای رشد و اصلاح نهاد خانواده و کاهش انحراف درمیان کودکان و جوانان میشوند.
انتهای پیام/