"محمد صالح علا" در برنامه سبقت آزاد رادیو جوان:
"محمد صالح علا" در برنامه سبقت آزاد رادیو جوان:
به گزارش
حوزه رادیو تلویزیون باشگاه خبرنگاران به نقل از محمد صالح علا ، بازیگر ، ترانه سرا و گوینده رادیو و تلویزیون، به مناسبت چهارم اردیبهشت روز رادیو میهمان برنامه سبقت آزاد چهارشنبه سوم اردیبهشت بود.
وی که اکنون 62 سال دارد ، همراهی خود با رادیو را از دوران نوجوانی دانست و گفت: خاطرم هست که آن موقع ها عصرهای جمعه یک نمایش داستانی از رادیو پخش می شد که در آن برنامه هنرمندان خوش صدایی بودند که همه در حال حاضر روی بر نقاب خاک کشیده اند و در دنیای ناز هستند و ازاین دنیا رفته اند. من اینطور بود که به رادیو علاقه مند شدم و در دوران جوانی کم کم نوشتن نمایش های داستانی برای رادیو را آغاز کردم و به عنوان نویسنده وارد رادیو شدم. اولین ورودم به رادیو وقتی بود که 17 ساله بودم. آن روزها نیز همانند امروز اهل پریشان بازی بودم و برای رادیو ، کارکنانش و کسانی که شنونده آن هستند احترام خاصی قائل بوده و هستم. اولین دستمزدی که رادیو گرفته ام را یادم نمی آید ، چون اصلاً برای پول کار نمی کردم. عشقم حضور در رادیو بود و بخاطر عشقم پا در این رسانه محترم گذاشتم. دستمزدی که رادیو می دهد ، هر چقدر هم که باشد دستمزدی مقدس ، مبارک و مهمی برای من است . من در زندگی ام دو دستمزد است که بسیار ارجمند است ، اولی رادیو و دومی دانشگاه و تدریسی است که آنجا دارم. دستمزد رادیو را حتی بیشتر از سینما و تلویزیون دوست دارم. من فکر می کنم برای اغلب همکاران عزیزم در رادیو نیز اینگونه باشد که دستمزدی که از رادیو میگیرند بسیار با برکت و محترم است.
محمد صالح علا که خود مدتی برنامه "سراسیمه سلام" را از شبکه رادیویی جوان روی آنتن داشت در این خصوص گفت: برنامه "سراسیمه سلام" جزو اولین برنامه های این شبکه رادیویی بود و در واقع اولین سالی که این شبکه رادیویی افتتاح شد ، این برنامه در کنداکتور اولیه شبکه قرار گرفت. من از سال 1352 یعنی زمانی که 19 سالم بود استخدام تلویزیون بودم و به عنوان کارگردان و تهیه کننده تلویزیون ، در صداوسیما رسمی شدم. زمانی که دکتر علیرضا نوری و دکتر شهرام گیل آبادی به عنوان مدیران رادیو جوان فعالیت داشتند از تلویزیون به رادیو جوان آمدم و برنامه ای را ساختم تحت عنوان "سراسیمه سلام". در این برنامه به صورت فی البداهه در خصوص ائمه اطهار (ع) صحبت می کردم. همه متن ها را تند تند داخل استودیو می نوشتم و برای خودم در آن برنامه دلبری می کردم. این برنامه ساعت پخش خیلی خاصی داشت و حدود ساعت 3-4 صبح بود که از رادیو جوان پخش می شد.
وی تفاوت بین رادیو و تلویزیون را چنین برشمرد: من همیشه برای تلویزیون برنامه سازی می کردم و از این منظر زلف گره زده ای با تلویزیون داشتم ؛ اما رادیو مخاطب فرهنگی ، فرهیخته، با هوش و با کمالات دارد و خیلی افتخار است که شخصی در رادیو کار بکند. متاسفانه تنها نقصان رادیو این است که گوش ندارد. یعنی کسانی که این دستگاه را اختراع کرده اند برایش یک گوش تعبیه نکرده اند. اگر رادیو گوش داشت و همانطور که شنوندگان جان حرف های رادیو را میشنوند ، رادیو نیز می توانست حرف های آن ها را بشنود آن وقت این دستگاه از نظر من یک دستگاه قدسی و آسمانی بود.تنها ضعف رادیو به نظر من این است که تنها می گوید و نمی تواند که بشنود.
سبقت آزاد کاری از گروه جوان و جامعه رادیو جوان است که روزهای شنبه تا چهارشنبه ساعت 17 تا 18:30 از این شبکه رادیویی پخش می شود.
انتهای پیام/ اس