به گزارش
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران؛ با گذشت زمان و با پدید آمدن راههای ارتباطی جدید، نوع ارتباط ما در دوران آشنایی به قصد ازدواج تغییر پیدا کرده است و یکی از نوظهورترین این نوع آشناییها ازدواج اینترنتی میباشد.
ازدواج اینترنتی در واقع به ازدواجی گفته میشود که طرفین با استفاده از قابلیت مالتی مدیای وب همدیگر را میشناسند و با یکدیگر زمینه آشنایی در یک محیط مجازی را ایجاد میکنند و در نهایت این رضایت طرفین است که اساس ازدواج را تشکیل میدهد.
رضا رفعتی، روانشناس درگفتگو با
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران گفت: ازدواج امری مقدس است و بهترین اقدام در فرآیند قبل از ازدواج آشنایی بین زن و مرد است که در شیوههای سنتی با نظارت بزرگترها انجام میشد و اکثر این ازدواجها به یک زندگی پایدار ختم میشد، اما با به وجود آمدن شبکههای اینترنتی زمینه شکلگیری ازدواجها براساس وب فراهم شده است.
وی در ادامه افزود: گسترش این نوع ارتباطات در سالهای اخیر دوام برخی ازدواجها را تهدید میکند. ازدواج های اینترنتی به دلیل عدم شکلگیری برپایه فرهنگهای ارزشی جامعه و آشنا نبودن افراد با یکدیگر به سرعت رو به فروپاشی میرود.
وی در ادامه بیان داشت: در این نوع ازدواجها به دلیل عدم وجود یک مواجهه رو در رو در زمان آشنایی افراد برای خود شخصیتهای دروغین دست و پا میکنند و به طرف مقاقبل اطلاعات غیر واقعی میدهند، کسانی که به ازدواج های اینترنتی تمایل دارند، شامل افرادی میشوند که امکان برقراری یک ارتباط سالم و تعامل با جنس مخالف خود را در محیطهای متعارف ندارند.
وی در ادامه افزود: با نگاهی گذرا به دنیای اینترنت به این نتیجه میرسیم که جوانان در حال حاضر به سمت آشناییهای بیسرانجام کشیده میشوند که عواقب آن میتواند برای آنها دردسرساز شود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: در ازدواج های اینترنتی انتخاب به صورت صحیح و مناسب انجام نمیشود و جوانان به صورت شتابزده و از روی احساسات آنی در رابطه با این مسئله مهم تصمیم میگیرند.
گفتنی است، مهمترین ویژگی فضای اینترنت، مجازی بودن آن به جای واقعیت است و گاهی افراد دنیای خیال را با جهان واقعی اشتباه میگیرند.
لازم به ذکر است، اما با به وجود آوردن یک زمینه آموزشی مناسب برای نوجوانان و جوانان در محیطهای آموزشی در مدرسه و دانشگاه میتوان در آگاه نمودن آنها در زمینه استفاده درست از چنین فضاهایی اقدام نمود.
انتهای پیام/