به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران قزوبن؛
ˈعلی اکبریˈ افزود: بدون تردید گسترش صنایع تبدیلی و تکمیلی با فرآورده های محصولات کشاورزی، جلوگیری از فساد آن و افزایش ماندگاری این محصولات، موجب مزیت رقابتی، افزایش صادرات، اشتغالزایی و افزایش درآمد کشاورزان می شود.
وی اظهارداشت: ما باید سعی کنیم تا کاهش ضایعات را مهمترین دستاورد صنایع تبدیلی و تکمیلی برای توسعه در بخش کشاورزی و ایجاد ارزش افزوده قلمداد کنیم.
اکبری، راه اندازی بیشتر صنایع تبدیلی، فرصت های شغلی و سرمایه گذاری های مناسبی را به خصوص در مناطق روستایی فراهم خواهد کرد.
اکبری بیان کرد: پروانه های بهره برداری صادر شده در زمینه احداث سردخانه، تصفیه و بسته بندی کشمش، خوراک آماده دام ، کنسرو ماهی، سبزیجات منجمد (IQF ) و بسته بندی تخم مرغ بوده است .
وی، ایجاد اشتغال، جذب مواد خام کشاورزی و فرآوری آن، کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و تحقق اهداف توسعه پایدار کشاورزی را از مهمترین مزایای صدور پروانه ها در استان برشمرد.
اکبری واحدهای ذرت خشک کنی، فرآوری زیتون، شیر و فرآورده های لبنی، سردخانه های بسته بندی و تصفیه کشمش، فرآوری و بسته بندی پسته، کشتارگاهها، بسته بندی گیاهان دارویی، بسته بندی قارچ های خوراکی و تولید و تهیه کمپوست قارچ خوراکی و چیپس میوه و انجماد سبزیجات (IQF ) را از صنایع تبدیلی وتکمیلی شاخص استان ذکر کرد.
وی در پایان افزود: بیش از 30 مورد صنایع مورد نیاز استان شناسایی و در اولویت جهت سرمایه گذاران در بخش صنایع کشاورزی در استان است.
استان قزوین با حدود 500 هزار هکتار زمین کشاورزی در تولید میوه های هسته دار با 80/65 هزار تن رتبه نهم و میوه های دانه دار با تولید 42/35 هزار تن رتبه 14 ، میوه های سردسیری با تولید 10/1 هزار تن رتبه دوم و در تولید قاچ دگمه ای رتبه سوم کشور را دارا است./س