به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران زنجان ؛معاون غذا و داروی دانشگاه و رئيس دانشکده داروسازی در نشست مطبوعاتی خود شيوع بسياری از بيماری ها را، ناشی از عدم رشد فرهنگ و عادت های غلط در مصرف غذاها برشمرد که نقش مستقيمی در سلامت افراد جامعه دارد و حيطه های رشد فيزيکی، اجتماعی، جسمی، روحی و روانی فرد را در دوران رشد تحت الشعاع قرار می دهد .
حميدی، با اشاره به وظيفه سنگين رسانه ها در حيطه اطلاع رسانی و مهندسی فرهنگی، رسانه ها را افسران جنگ فرهنگی برشمرد و افزود : يکی از عرصه های مهم و مورد توجه در آموزه های دينی و اجتماعی حوزه سلامت شعار انسان سالم، محور توسعه پايدار است که با اين عنوان تکليف و وظيفه آحاد جامعه و نهادهای فرهنگ محور و در رأس آنها رسانه ها را روشن می سازد .
وی توسعه را الزام هر جامعه جهت جلوگيری از محو شدن در جامعه جهانی برشمرد و تصريح کرد : توسعه پايدار نيازمند سلامت افراد به عنوان زير بنای توسعه پايدار است .
رئيس دانشکده داروسازی، يادآور شد : عنصر اصلی در خودمراقبتی خود فرد است که بايد حس همکاری با درمان، اعتقاد و باور رفتاری و پای بندی به اجرای دستورات داشته باشد .
حمیدی تاکید کرد :در غير اين صورت تمامی تلاش ها در بحث خودمراقبتی بی حاصل و سبب آسيب رساندن به خود، خانواده و جامعه است و همچنين باعث مراجعات مکرر به پزشک و تحميل هزينه های اضافی بر دوش خانواده و جامعه است .
وی با تأکيد بر تأثير تنگاتنگ و انکار ناپذير دو عامل زير ساخت ژنتيکی و سبک زندگی، با طول عمر افراد، اظهارکرد: سبک زندگی در خودمراقبتی، شامل تمامی کارها و فعاليت های يک فرد در طول يک شبانه روز است که تصور مثبت در اين رابطه، بدون توجه به رعايت فرهنگ تغذيه، تصور باطليست .
اين مقام مسئول در دانشگاه ، صنعتی شدن جوامع و اشتغال همزمان والدين، به هم خوردن زنجيره وعده های غذائی خانواده ها را عامل مهمی در بروز بيماری ها برشمرد و خاطر نشان کرد :خانواده ها بايد با اولويت قرار دادن تغذيه اعضای خانواده، سبب افزايش بهره وری شوند/س .