ولی الله جغتایی در گفتگو باخبرنگاران باشگاه خبرنگران مشهد
به مناسبت هفته ی سلامت کنترل بیماری های مشترک بین انسان و حیوان گفت: بیماری های
نظیر سیاه زخم، سل، تب مالت و آنفولنزا میتوانند در صورت رعایت نکردن ضوابط
بهداشتی در نگهداری دام وهمچنین در تهیه ، فرآوری،نگهداری و عرضه ی فرآورده های
دامی سبب انتقال بیماری به انسان شوند.
وی گفت:سال گذشته دربازرسی های انجام شده از 5هزار مورد
بازدید ازکشتارگاهها، قصابی ها، مرغ و ماهی فروشی ها و رستوران ها انجام شد که به
دنبال بیش از 115هزار کیلوگرم انواع فرآورده های خام دامی شامل گوشت و ماهیغیر
قابل مصرف از چرخه ی بازار جمع آوری و متخلفان به مراجع قضایی معرفی شدند.
انتهای پیام//