به گزارش
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران و به نقل از وب دا؛ در این دیدار که بهمنظور گسترش همکاریهای مشترک دو کشور در عرصههاي مختلف علمی، آموزشی ،پژوهشی و درمانی صورت گرفت طرفین درخصوص همکاریهای مشترک در عرصه سلامت، تحکیم و ارتقای روابط و تعاملات دو کشور به گفتگو پرداختند.
دكتر پیوندی ضمن ارایه گزارشی درخصوص تاریخچه، وضعیت و عملکرد دانشگاه به معرفی دستاوردها، ظرفيتها و پتانسيلهاي موجود دانشگاه پرداخت و خاطرنشان کرد: دانشگاه علوم پزشكي شهید بهشتی با 12 دانشکده،17 بيمارستان، بیش از 60 مركز تحقيقاتي، شعبه بین الملل ، سه پژوهشکده و 1300 عضو هیات علمی، گستره جمعیتی وسیعی بالغ بر پنج میلیون و دویست هزار نفر را از نظر بهداشتی و درمانی تحت پوشش دارد.
رييس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ادامه سخنان خود با اشاره به توانمندیها و ظرفیتهای بالقوه این دانشگاه، بعنوان دانشگاهی پیشرو و پیشگام که همواره بازوی توانمندی برای نظام سلامت بوده است افزود: این دانشگاه با حضور اساتید و دانشمندان برجسته و سرآمد در کشور و جهان اسلام همواره در راستای تعالی و ارتقای سلامت کشور و تولید علم و فناوری در عرصه سلامت تلاش کرده است و در برخی رشتههای تخصصی و فوق تخصصی، قطب کشوری به شمار آمده و دارای جايگاه خوبی در رتبه بنديهاي ملي و بين المللي است.
دکتر پیوندی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تحصیل تعداد زیادی از دانشجویان خارجی در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی از این دانشگاه بعنوان یک دانشگاه ملی و بین المللی یاد کرد و گسترش ارتباطات بين المللي را جزو برنامههای آتی دانشگاه برشمرد.
دكتر عبیدالسعيدي وزير بهداشت كشور عمان در این دیدار ضمن ابراز خرسندی از آشنایی با وضعیت و جایگاه و دستاوردهای دانشگاه با اشاره به عقد قرارداد تفاهم همكاري در امور بهداشتي بر گسترش ارتباطات آموزشی و پژوهشی با دانشگاه تاکید کرد و به ارایه گزارشی از وضعیت دانشگاههای عمان پرداخت.
بازدید وزیر بهداشت عمان از خانه بهداشت دکتر شادپور
براساس این گزارش، دکتر احمد بن محمد السعيدي وزیر بهداشت پادشاهی عمان و هیات همراه از خانه بهداشت دکتر کامل شادپور(افجه) از توابع شبکه بهداشت و درمان شمیرانات بازدید کرده و از نزدیک با فعالیتهای دانشگاه و سیستم ارایه خدمات بهداشتی درمانی و نحوه ارایه خدمات آشنا شد و خواستار گسترش همکاریهای آموزشي دو کشور شد.
در این دیدار که تنی چند از مسئولین دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز حضور داشتند، درخصوص سيستم بهداشتي كشور، نحوه گزينش بهورزان و شرح وظايف آنان توضیحاتی ارایه شد .
همچنین توسط پزشک و بهورز اين خانه بهداشت ضمن ارائه يك پرونده بهداشتي درخصوص نحوه ثبت و ارائه خدمت به مراجعان، برنامه پزشك خانواده، بيمه روستايي و كليه خدمات ارائه شده در يك خانه بهداشت توضيحاتی ارایه شد.
گفتنی است: تيم اعزامي از كشور عمان ضمن ابراز رضايت از نحوه ارائه خدمات بهداشتي در ايران اظهار اميدواري کردند با الگو گرفتن از سیستم شبکههای بهداشتی ایران بتوانند شرایطی را در عمان فراهم کنند که مردم بتوانند از خدمات بهداشتي اوليه به راحتي استفاده کنند.
انتهای پیام/