یک متخصص تغذیه گفت :روغن زیتون از بهترین انواع روغن برای پخت وپزوتهیه سالاد است.

     

 وحیدی نیا در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران همدان افزود: از نظر ارزش تغذیه ایبه ترتیب روغن زیتون بکر –مخلوط وتصفیه شده اولویت بندی شده است روغن زیتون به دلیل دارا بودن آنتی اکسیدان های  طبیعی مانند ویتامین E بتاکاروتنه ونیز مقدار بالای  اسید چرب ضروری  دارای ارزش تغذیه ای فراوانی بوده وباید  در برنامه غذایی گنجانده شود.
 وی افزود:  دمای مناسب برای نگهداری روغن زیتون 20 تا 25درجه سانتیگراد بالای صفر است بنابراین نیازی نیست روغن زیتون در یخچال نگهداری شود.
برچسب ها: زیتون ، روغن ، سالاد
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.