بر اساس تحقیقات علمی صورت گرفته، درصد اسانس گل محمدی داراب بالاترین میزان اسانس در ایران است و این به دلیل دیم بودن و ارگانیک بودن گل محمدی داراب است.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز؛ کارشناس مدیریت امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی فارس گفت: گل محمدی داراب توسط تجار محلی به کشورهای حاشیه خلیج فارس، آلمان ، فرانسه ، انگلیس و پاکستان و همچنین به استانهای کرمان ، اصفهان و شهرهای قمصر ، فیروز آباد ، کاشان ، کازرون ، سروستان و قم صادر می شود.

کرمی افزود: فارس با سطح زیر کشت 7 هزار هکتار 42 درصد سطح زیر کشت گل محمدی کشور را به خود اختصاص داده است و با تولید سالانه 33 درصد گل محمدی مقام نخست را در تولید گل محمدی دارد.

محمدرییسی، رییس اتحادیه گلاب گیران نیز گفت: در کارگاههای سنتی از هر تن گل محمدی 100 تا 120 گرم عطر گل محمدی تولید می شود که این میزان در کارگاههای صنعتی 200 تا 250 گرم است که سالانه 150 تا 200 کیلو گرم به صورت خام هرکیلویی 12 تا 13 هزار دلار به کشورهای اروپایی بویژه آلمان، ایتالیا و فرانسه صادر می شود که بعد از فرآوری و تبدیل شدن به مارکهای معروف عطر و ادکلان دوباره با قیمتهای چند ده برابری به کشور باز می گردند.

انتهای پیام/س
برچسب ها: اسانس ، گل ، محمدی ، داراب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
حبيب
۱۹:۰۸ ۱۸ اسفند ۱۳۹۶
چقدر اب ميخاد گل محمدي در طول سال ؟