به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد، محمدجواد ایزدیان امروز در جمع خبرنگاران افزود : با به کار گیری استخرهای ذخیره آب کشاورزی به صورت دو منظوره و پرورش ماهی در آنها، تولید گوشت ماهی این شهرستان از ۶۴۵ تن در سال به ۹۲۴ تن رسیده است.
وی با بیان اینکه پرورش ماهی در استخرهای
ذخیره آب کشاورزی علاوه بر ایجاد اشتغال و افزایش درآمد، با غنی سازی آب کشاورزی
باعث بهبود کیفیت و کمیت محصولات کشاورزی نیز می شود، گفت: در راستای ترویج و تشویق بهره برداران به
تولید و مصرف آبزیان در سال گذشته تعداد مزارع پرورش ماهی این شهرستان از ۷۴ به ۱۰۵ مورد افزایش یافته است.
ایزدیان با اشاره به اینکه
سرانه مصرف گوشت ماهی در سبزوار در سال گذشته 7/4 کیلوگرم بوده افزود: امسال این
میزان معادل ۵/۵ کیلوگرم شده که نسبت به سال گذشته رشد خوبی
داشته است.
انتهای پیام//س