حسن قمی افزود: امروزه با پیشرفت تکنولوژی و پیشرفت جوامع، انسانها به صنعتی شدن رو آوردهاند و این روند در بسیاری از موارد به نفع ما نیست در حقیقت با استفاده از مواد غذایی خانگی این فرصت را به بدن میدهیم تا از تازهترین و مرغوبترین مواد استفاده کند.
وی اذعان داشت: در کارخانجات از مواد افزودنی استفاده میشود، چرخه تولید زیاد مناسب نیست و همچنین از مواد اولیه مرغوب هم در اکثر موارد استفاده نمیشود البته در هر کارخانهای یک بخش کنترل کیفی وجود دارد که نظارتی بر روی کالاها انجام میدهد.
این متخصص تغذیه اذعان داشت: ترکیب سیر و سرکه، نمک و کمی آب به سیرترشی تبدیل میشود در کارخانهها اغلب سیرها را با سرکه حرارت میدهند تا با این کار هم بافت نرمتری پیدا کند و هم رنگشان متمایل به قهوهای شود.
انتهای پیام