به
گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران ، یوسف وکیلی، اظهار کرد: با توجه به وجود ظرفیت های عظیم کشاورزی و دامداری در منطقه با تولید بیش از 900 هزار تن انواع محصولات زراعی، باغی و دامی، نیاز مبرمی به ساخت کارخانه جات صنایع تبدیلی و تکمیلی، سردخانه و سیلوی گندم در میاندوآب احساس میشود.
وی افزود: این شهرستان با برخورداری از دام های سنگین و سبک از قطب های دامداری استان به شمار می رود بنابراین برای اجرای طرح های صنعتی و نیمه صنعتی نیاز به حمایت ویژه دولت در زمینه اختصاص تسهیلات بانکی و تامین نقدینگی در این بخش دارد.
وکیلی تصریح کرد: این سازمان برای حمایت از بخش کشاورزی به ویژه در توزیع نهاده های کشاورزی و دامی نیاز به حمایت دولت از طریق یارانه دارد و علاوه بر آن برای یکپارچه کردن و تجهیز شبکه زمین های کشاورزی نیاز شدیدی به جذب اعتبارات دولتی و حمایت های آن احساس می شود.
رئیس جهاد کشاورزی میاندوآب بیان کرد: از جمله سایر نیازمندی های این سازمان تخصیص اعتبارات عمرانی برای احیای قنوات و چشمه های مناطق مختلف است.
وکیلی اظهار کرد: با توجه به تداوم خشکسالی و جلوگیری از هدر رفت آب، نیازمند پوشش بتونی نهرهای سنتی هستیم.
وی تصریح کرد: سالانه 5 هزار و 500 هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان به کشت چغندرقند اختصاص می یابد پس برای عملکرد بیش از 50 تن در هکتار نیازمند توسعه کارخانه فعلی و یا احداث کارخانه جدید است.
رئیس جهاد کشاورزی میاندوآب گفت: اگر مجتمع های دامداری، گلخانه و کشاورزی در کنار صنایع تبدیلی و تکمیلی در این شهرستان وجود داشته باشد، برای جوانان روستایی اشتغال زایی شده و در نتیجه به اقتصاد کشور کمک می شود.
انتهای پیام/ م