به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران،به نقل ازآفتاب؛ دکتر مهرداد فدوی فوق
تخصص استخوان و مفاصل گفت: مصرف بیش از حد غذاهایی مانند مرغ، گوشت قرمز،
ماهی، میگو و حتی کاکائو میتواند منشاء دردهای آرتروزی باشد.
وی افزود: در افراد مبتلا به التهاب مفاصل ZIP۸ در غشا افراد به طور طبیعی
بالاست، این پروتئین وظیفه انتقال زینک به داخل سلولها را بر عهده دارد.
این متخصص ادامه داد: زمانی که مصرف زینک پروتئین ZIP۸ زیاد شود موجب فعال
شدن پروتئین دیگری به نام MTF۱ میشود، تولید این پروتئین هم سبب آسیب
بافتهای غضروفی میشود.
فدوی اظهارداشت: کاهش موضعی زینک با جلوگیری از عملکرد پروتئینهای ذکر
شده در بافت عضروفها جهت درمان آرتروز بسیار مؤثر عمل میکنند.