وی با بیان اینکه نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران یک اتفاق بزرگ فرهنگی و آبروی نظام جمهوری اسلامی ایران است، گفت: این نمایشگاه همچون سالهای گذشته با استقبال چشمگیری از سوی مردم سراسر کشور به ویژه قشر جوان روبهرو شده است.
طلایی همچنین درباره سرانه پایین مطالعه در کشورمان اظهار کرد: یکی از مهمترین دلایل سرانه پایین مطالعه به عرضهکنندگان محصولات فرهنگی بازمیگردد، زیرا متاسفانه کتاب، آسان و سریع در دسترس مردم نیست.
به گفته نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران، دومین دلیل سرانه پایین مطالعه در کشور ما، شرایط اقتصادی و گرانی قیمت کتاب است.
وی در این باره گفت: به اعتقاد من لازم است حمایتهای مالی از رویدادهای فرهنگی چون نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران صورت گیرد تا مردم بتوانند راحتتر به کتابهای مورد نظر خود دسترسی داشته باشند.
طلایی در بخش دیگری از سخنانش مدیریت صنعت نشر را بر دوش وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دانست و گفت: با این حال، لازم است همه دستگاههای فرهنگی به میدان بیایند و در زمینه مسائل فرهنگی از جمله مطالعه گام بردارند. برای مثال، یک وزارتخانه میتواند در فعالیتهای درون دستگاه خود، به مطالعه و افزایش آن در میان کارکنان خود توجه ویژه داشته باشد.
نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران، در پایان، درباره مکان نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران و همچنین همکاری شورای اسلامی شهر در این زمینه، اظهار کرد: «شهر آفتاب» به سرعت در حال ساخت است و امیدواریم سال آینده این مکان را همزمان با برپایی نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران بهرهبرداری کنیم.
صالحی نیز در این دیدار، از تعامل خوب شورای اسلامی شهر تهران برای برگزاری هر چه بهتر نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران قدردانی کرد.
بیست و هفتمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران از 10 تا 20 اردیبهشت در مصلای بزرگ امام خمینی(ره) برپاست.
انتهای پیام/