به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز ، ابراهیمی در گفتگو با خبرنگاران بیشترین میزان صادرات تراکتورسازی را به 15 کشور همچون عراق، افغانستان، هلند، نیجریه، قطر، سنگال، آفریقای جنوبی، تاجیکستان، ترکمنستان، اوگاندا، زیمباوه و ونزوئلا اعلام کرد.
وی ادامه داد: عراق و افغانستان به عنوان مشتریان هم مرز ایران، بیشترین میزان تقاضا را از تولیدات تراکتور سازی دارند و حجم قابل توجهی از صادرات در سال گذشته به این کشورها صورت گرفت.
ابراهیمی بیشترین سهم صادرات محصولات تولیدی این مجموعه صنعتی را مربوط به تراکتورهای 285 تک و جفت دیفرانسیل اعلام و اضافه کرد: نزدیک به سه هزار و 700 دستگاه از این تراکتور به خارج از کشور صادر شده که از این تعداد، دو هزار و 900 دستگاه تراکتور تک دیفرانسیل بوده است.
گروه صنعتی تراکتورسازی ایران به عنوان بزرگترین تولید کننده ادوات کشاورزی با هفت شرکت اقماری در تبریز و در مجتمع تراکتورسازی، دو شرکت در سنندج و ارومیه و خط تولید در کشورهای ونزوئلا، زیمباوه و تاجیکستان فعالیت می کند.
این گروه صنعتی با نزدیک به پنج دهه فعالیت علاوه بر تولید تراکتور نقش موثری نیز در عرصه تولید 71 نوع موتور در بخش های کشاورزی، صنعتی و خودرو، بیش از 65 هزار تن انواع قطعات ریخته از جمله قطعات پیچیده داکتیل و توپی چرخ های خودروهای سنگین ایفا می کند.