مدیرعامل آبفار خراسان رضوی گفت: عملكرد پمپ هاي گریز از مرکز در حالت بحراني (شرایط کاویتاسیون) مي تواند موجب اختلال سيستم هاي مربوطه از جمله در نيروگاههاي حرارتي و صنايع پتروشيمي و سیستم های آبرسانی شهری و روستایی و کشاورزی شود.
دانشگر تصریح کرد: بروز پدیده کاویتاسیون و مشکلات ناشی از آن، کارشناسان و محققان را بر آن داشت که سیستم کنترلی هوشمندی به منظور جلوگیری از آسیب رسیدن به پمپ ها در صنایع مختلف، طراحی کنند.
به گفته او درباره پدیده کاویتاسیون و منشاء به وجود آمدن آن مطالعات بسیار زیادی در دنیا صورت گرفته است. اما در مورد کنترل پدیده کاویتاسیون با استفاده از سامانه هوشمند در سطح ملی، گزارشی ارائه نشده است و در سطح بین الملل نیز تنها 2 کارخانه طراحی سیستم های هوشمند پمپ در کشور آمریکا، کنترل این پدیده را در بخشی از سامانه خود قرار داده اند.
رئیس هیئت مدیره آبفار خراسان رضوی استفاده از دستگاه شناسائی و کنترل پدیده (کاویتاسیون) در پمپ های گریز را موجب کاهش هزینه های تولید دانست و گفت: داشتن قابلیت اطمینان بالا، استفاده از سنسور های معمولی و کم هزینه، طراحی الگوریتم ساده ، سازگاری با انواع مختلف پمپ های گریز از مرکز، عدم وابستگی به منحنی عملکرد پمپ و عدم وابستگی به شرایط مکانی نصب پمپ از مزیت های سیستم این دستگاه است که به دست متخصصان شرکت آبفای روستایی خراسان رضوی طراحی و ساخته شده است.
انتهای پیام//