به گزارش
خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران؛ مقدار کم این ماده در بدن موجب تهوع، سرگیجه و خستگی زیاد در بدن می شود و مقدار زیاد آن هم باعث می شود قلب سریع تر کار کند و نمک تقریبا در تمام مواد غذایی حتی شیرینی جات نیز وجود دارد.
بررسی ها نشان می دهند پزشکان توصیه می کنند نمک را بیش از 2300 میلی گرم در روز نباید مصرف کرد و این میزان در یک قاشق چای خوری موجود است ، سیاه پوستان و کسانی که فشار خون بالایی دارند و کسانی که دوره میانسالی را می گذرانند باید این مقدار را به 1500 میلی گرم در روز کاهش دهند اما افراد مجاز تقریبا دو برابر این مقدار نمک مصرف می کنند.
برای کاهش سدیم در غذاها باید مصرف غذاهایی مانند سوسیس و کالباس را به حداقل رساند و از اسنک های پر نمک و چیپس و پفک اجتناب کرد.
انتهای پیام/