وی افزود: سال گذشته 150 هزار تن گندم در این استان خریداری شد و هیچ مشکلی به لحاظ پرداخت هزینه گندم خریداری شده به کشاورزان وجود ندارد.
حسنی تصریح کرد: ساوه، نخستین شهرستان استان مرکزی در برداشت و خرید گندم از کشاورزان است و بنابراین باید با مدیریت مناسب از ایجاد هرگونه مشکل به لحاظ ذخیره و عرضه به موقع آن به بازار ممانعت کرد.
مدیرکل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان مرکزی با اشاره به این که ظرفیت سیلوهای مکانیزه گندم در این استان 400 هزار تن است، گفت: یک سیلوی مکانیزه نگهداری گندم در ساوه در حال ساخت است که با 96 درصد پیشرفت فیزیکی مراحل پایانی احداث را می گذراند.
وی افزود: همه ما باید در بحث برداشت گندم خود را مسئول دانسته و نقش خود را به خوبی ایفا کنیم، چراکه این توان و انگیزه می تواند به افزایش تولید و بالا بردن ضریب خرید گندم کمک کند.
حسنی تصریح کرد: بیشترین تلاش ما باید در راستای افزایش سطح تولید گندم در این استان از طریق همکاری و تعامل و تدبیر و بسیج امکانات و تجهیزات باشد.
وی افزود: کشاورزان زحمت کش ترین افراد جامعه هستند که نسبت به صرف وقت وهزینه خود، کمترین سود را دریافت می کنند و حمایت از کشاورزان در دستور کار اصلی مجموعه های متولی امر باید قرار داشته باشد