به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شهرکرد:
علیداد رفیعی افزود: گز سکه ای، لقمه ای، شکلاتی، رژیمی، زعفرانی و آردی انواع گزهای تولید شده در کارگاههای استان چهارمحال و بختیاری هستند .
وی تصریح کرد: گز تولید شده در استان چهارمحال و بختیاری به دلیل کیفیت و مرغوبیت بهترین گز ایران است که عـلاوه بـر تامین نیاز داخلی کشور به کشورهای عربی و اروپایی و حاشیه خلیج فارس صادر می شود.
رفیعی گفت: افزایش کیفیت گز تولیدی، رونق اشتغال، کاهش نرخ بیکاری، توسعه صنعتی تولید گز، افزایش رقابت در بازارهای داخلی و خارجی و توسعه همه جانبه از مزایای فراهم سازی بسترهای لازم در این مسیر است .
رئیس اتحادیه گزسازان استان چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه 80 کارگاه بزرگ تولید گز در این شهر فعال است افزود: این تعداد کارگاه زمینه اشتغال بیش از 2 هزار نفر را به طور مستقیم فراهم کرده است .
وی، با اشاره به صادرات 40 درصدی گز به خارج از کشور افزود: گزسازان بـا تولید با کیفیت، مرغوب و بهره مندی از گز انگبین و عسل طبیعی در تولیدات گز تاکنون نـشان های کیــفیــت بینالمللی و دو نشان برتر کیفیت کشورهای آلمان و سوئیس را کسب کرده است .
گز ترکیبی از چند ماده از جمله انگبین، سفیده تخم مرغ و مغز پسته یا بادام است./س