افزایش کیفیت محصولات موادغذایی تولید کشور باعث رقابت محصولات ایرانی با محصولات خارجی در بازارهای دنیا شده است.

دکتر شکری نماینده سازمان جهانی ایمنی غذا در ایران در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران درخصوص کیفیت موادغذایی کشور گفت: صنعت غذا در کشور ما رو به پیشرفت است در حال حاضر بسیاری از استانداردهای کیفیت و ایمنی غذا در کارخانجات مختلف موادغذایی مثل ISO2000- ISO22000-ISO9001 وجود دارد و این امر باعث رضایت محصولات تولید با خارجی شده است. 

وی با بیان اینکه اگر شرایط مساعد شود صنعت غذای ایران می‌تواند حرفی برای گفتن در کنار محصولات خارجی داشته باشد، عنوان کرد: از طرف دیگر سازمان استاندارد در رویکرد جدید خود خیلی گسترده وارد شده و استانداردهای مواد غذایی و حتی آنهایی هم که وجود نداشته را در حال تدوین است تا این امر باعث بالا رفتن کیفیت موادغذایی شود. 

شکری خاطر نشان کرد: اگر همین‌طور صنعت غذا پیش رود و حمایت، منابع مالی و مواد اولیه آن تأمین شود و استاندارد‌ها را رعایت کند ایران جزو معدود کشورهایی می‌شود که می‌تواند اقتصاد خود را در این صنعت پایه‌ریزی کند. 



انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.