به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شهرکرد:
سیدرضا غلامی در سومین کارگاه کشوری مدیریت بهداشت محیط در کنترل بیماریهای قابل انتقال از آب و غذا به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شهرستان شهرکرد، گفت: دستورالعمل خود نظارتی و خود اظهاری بهداشتی صنوف به تمامی دانشگاههای کشور ارسال شده است و بزودی در سطح ۳۰ درصد صنوف غذایی و بهداشتی اجرا میشود.
وی گفت: اولویت در این طرح با صنوف حساس ، از جمله مراکز غذایی بین راهی، رستورانها و قنادیها و فروشگاههای مواد غذایی، لبنی و پروتئینی است.
معاون فنی مرکز سلامت محیط کار وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی کشور تصریح کرد: این طرح در مراکز صنفی هدف، تاپایان برنامه پنجم توسعه با بهرهگیری از نیروهای متخصص فارغ التحصیلان کارآفرینان انجام میشود.
نخستین و دومین کارگاه کشوری مدیریت بهداشت محیط درکنترل بیماری های منتقله از آب و غذا در سال ۹۱ و ۹۲ دراستان های البرز و گلستان برگزار شد./س