اتصال اینترنت به دو هزار روستا تا سه ماه دیگر/ رشد درآمد مخابرات از دیتاخبرگزاری مهر/ مدیرعامل شرکت مخابرات ایران از ارتباط رسانی به هزار و 211 روستا و آبادی براساس تکالیف خدمات اجباری در مدت 6 ماه خبر داد و گفت: تا سه ماه و نیم دیگر بیش از دو هزار روستا به اینترنت متصل می شوند و امکان ارتباطی پیدا خواهند کرد.
مظفر پوررنجبر در مجمع عمومی سالیانه شرکت مخابرات ایران با اشاره به رشد استفاده از پهنای باند و اینترنت در کشور اظهار داشت: تاکنون سه میلیون و 840 هزار پورت ای دی اس ال توسط مخابرات راه اندازی شده است و یک میلیون و 30 هزار مشترک هم اکنون خط فعال دارند. همچنین رشد مشترکان در حوزه دیتا 59 درصد است.
وی در مورد وضعیت تلفن ثابت نیز گفت: هم اکنون بالغ بر 27 میلیون مشترک در حوزه تلفن ثابت وجود دارد و با توجه به رشد بازار پهنای باند اینترنت به نظر می رسد بازار آینده مخابرات از صوت به سمت دیتا حرکت کند. بر این اساس مخابرات تدوین استراتژی به سمت شبکه های IP را در دستور کار قرار داده است.
پوررنجبر شمار مشترکان سیم کارت اعتباری در سال 92 را 6 میلیون و 574 هزار و شمار مشترکان سیم کارت دائمی را 417 هزار نفر عنوان کرد و گفت: در شهریور ماه امسال با رفع انحصار ارائه خدمات نسل دوم موبایل محصولات جدیدی در حوزه خدمات ارزش افزوده این بخش ارائه خواهیم کرد.
وی با بیان اینکه نیروی انسانی شرکت مخابرات را چهار درصد در بخش تلفن ثابت، چهار درصد در بخش سیار و 92 درصد مخابرات استان ها تشکیل می دهند گفت: از این میزان 10 درصد کارکنان دارای فوق لیسانس، یک درصد دارای دکترا و مابقی لیسانس و دیپلم و زیر دیپلم هستند.
مدیر عامل شرکت مخابرات ایران درآمد مخابرات در سال 92 را 11 هزار و 566 میلیارد تومان عنوان کرد که با رشد 18 درصدی همراه بوده و گفت: این درآمد با رشد 12 درصدی درآمد استان ها با رقمی معادل چهار هزار و 116 میلیارد تومان و رشد 19 درصدی مخابرات سیار با رقم هفت هزار و 900 میلیارد تومان بوده است.
به گفته وی درآمد مخابرات در بخش دیتا با 64 درصد رشد تا پایان سال 92 به 575 میلیارد تومان رسیده و با افزایش پهنای باند و مذاکرات برای رفع محدودیت ها در این بخش پیش بینی می شود در سال 93 درآمد مخابرات از محل دیتا به هزار و 500 میلیارد تومان برسد.
پوررنجبر سرمایه گذاری مخابرات در حوزه تلفن ثابت و سیار را از سال 88 تاکنون هفت هزار و 864 میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: در سال 92 چهار هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری کرده ایم که سه هزار میلیارد آن مربوط به تلفن همراه بوده است.
وی میزان پرداخت به دولت را بدون احتساب سود سهام مبلغ سه هزار و 595 میلیارد تومان برای سال 92 و در طول چهار سال 11 هزار و 131 میلیارد تومان عنوان کرد.
مدیر عامل شرکت مخابرات ایران با اشاره به تدوین استراتژی جدید این شرکت در ارائه خدمات نوآورانه از تعریف چند پروژه تحول کیفی و ارائه خدمات جدید طی دو سال آینده خبر داد و گفت: تدوین استراتژی فناوری اطلاعات، آماده سازی شبکه سیار برای ارائه خدمات باند پهن و نیز یادگیری منابع انسانی از جمله پروژه های مدنظر در سال جاری خواهد بود.
تصویب پیگیری برای افزایش مجدد نرخهای مخابرات/ طلب 330 میلیاردی از وزارت اقتصادخبرگزاری مهر/ مجمع عمومی سالیانه صاحبان سهام شرکت مخابرات ایران صبح امروز پنجشنبه با حضور حداکثری صاحبان حقیقی و حقوقی سهام این شرکت برگزار شد و در این مجمع سهامداران با تصویب پیگیری برای افزایش مجدد تعرفه های مخابراتی در سال جاری موافقت کردند.
در این جلسه گزارش حسابرس مستقل و بازرس قانونی شرکت مخابرات ایران مطرح شد و بر این اساس در 14 بند بخشی از مغایرت های دریافتی و پرداختی مخابرات مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.
مطالبات مخابرات از تالیا و کارخانجات مخابراتیبر اساس گزارش حسابرس مستقل شرکت مخابرات ایران این شرکت از مجتمع صنعتی رفسنجان (تالیا)، کارخانجات مخابراتی ایران و کارخانجات صنایع راه دور مبلغی بالغ بر 366 میلیارد ریال مطالبه دارد که در صورت های مالی این شرکت رفع نشده است.
معاون حسابرسی شرکت مخابرات ایران در مورد این مطالبات گفت: از این مبلغ 145 میلیارد ریال مربوط به بدهی مجتمع صنعتی رفسنجان است که در سال 93 تعیین تکلیف می شود. در همین حال 94 میلیارد ریال مربوط به بدهی شرکت کارخانجات مخابراتی ایران است که در حال اخذ وصول آن هستیم و 150 میلیارد تومان شرکت صنایع مخابراتی راه دور که هم اکنون ورشکسته و زیانده هستند به مخابرات بدهی دارد. همچنین مورد اختلافی با شرکت عمران کیش بر سر ادعای واگذاری زمین داریم که این موضوع نیز از طریق حقوقی پیگیری خواهد شد.
در نهایت بر اساس این بند از گزارش حسابرس قانونی مقرر شد مخابرات ظرف مدت 3 ماه پیگیری های خود را انجام داده و مطالبات مورد نظر را دریافت کند.
درآمدهای مخابرات معاف از مالیات استخبرگزاری مهر/ بر اساس گزارش حسابرس مستقل و بازرس قانونی شرکت مخابرات ایران این شرکت مبلغ 519 میلیارد ریال در حوزه مخابرات استانی و 313 میلیارد ریال در حوزه مخابرات ایران به سازمان امور مالیاتی بدهکار عنوان شد که در این زمینه نیز معاون مخابرات با ارایه مستنداتی اعلام کرد که درآمدهای مخابرات معاف از مالیات است و مخابرات این مبالغ را قرار است پیگیری کند.
بر اساس اعلام شرکت مخابرات ایران در سال 89 این شرکت مبلغ 163 میلیارد ریال، در سال 90 مبلغ 146 میلیارد ریال مالیات پرداخت کرده است و برای مابقی اختلافات در این زمینه در حال رسیدگی است.
همچنین مخابرات مکلف شد در زمینه تاییدیه های حسابداری که مربوط به حساب های دریافتی تجاری و غیرتجاری و پیش پرداختی به مبلغ 1118 میلیارد ریال و حساب های پرداخت به مبلغ 622 میلیارد ریال که تا این تاریخ وصول نشده است تا شهریور ماه اقدام کند. این مبالغ مربوط به حساب های شرکت مخابرات با سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، شرکت ارتباطات زیرساخت، خدمات ارتباطی ایرانسل و خدمات هوایی پیام است.
اختلاف حساب مخابرات با دولت و ایرانسلبر اساس گزارش حسابرس قانونی این مجمع شرکت مخابرات ایران اختلاف حسابی با دولت، خدمات اتصال متقابل با شرکت ایرانسل و پوشش بیمه ای داشته است که بر این اساس مقرر شد این شرکت ظرف مدت دو ماه نسبت به تعیین تکلیف این اختلاف حسابها اقدام کند.
بر این اساس طبق صورت های مالی موجود مبلغ 4007 میلیارد ریال بابت بدهی دولت از سال 87 عنوان شد که طبق اطلاعات موجود و بر اساس نظریه کارشناسی 2428 میلیارد از این ادعا قابل احتساب تلقی شد و مبلغ 811 میلیارد ریال خارج از چارچوب این ادعا قرار گرفت.
در همین حال بر اساس تفاهمنامه میان شرکت مخابرات و اپراتور تلفن همراه از سال 87 بابت هزینه خدمات اتصال متقابل میان این دو اپراتور به ازای هر دقیقه ارتباط با ایرانسل مبلغ 334 ریال محاسبه و در مورد ارتباطات بالعکس درآمد مربوط به ازای هر دقیقه شهری 83 ریال و بین شهری 167 ریال محاسبه شد که در این زمینه این اختلاف حساب ها باید پیگیری شود.
در این راستا مظفر پوررنجبر مدیرعامل شرکت مخابرات ایران گفت: در زمینه توافق با شرکت ایرانسل دو سال است که زمان گذاشته ایم و در اواخر نیمه دوم اسفندماه موضوع اینترکانکشن (اتصال متقابل) کمیسیون تنظیم مقررات وارد کار شد و مقرر شده است که جمع بندی نهایی در زمینه اختلاف حساب در این حوزه در جلسه آینده کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات بررسی و تصویب شود و تا پایان اردیبهشت ماه این موضوع تعیین تکلیف خواهد شد.
مخابرات خواستار دریافت طلب خود از وزارت امور اقتصادی و دارایی شدخبرگزاری مهر/ در این مجمع با توجه به اعلام بازرس قانونی در زمینه عدم پرداخت سود سهام دولت که مبلغ 280 میلیارد تومان است، سیدمصطفی سید هاشمی رئیس هیات مدیره شرکت مخابرات ایران در دفاع از حساب های مالی مخابرات گفت: از قبل از خصوصی سازی و از 5 سال پیش وزارت امور اقتصادی و دارایی که سهامدار عمده دولت است 330 میلیارد تومان به مخابرات بدهکار است.
وی گفت: 5 سال دنبال طلبمان از وزارت اقتصاد هستیم و هم اکنون خواستار دریافت این طلب از این وزارتخانه هستیم که تا کنون با آن موافقت نشده است
وی گفت: شرکت های استانی مخابرات به شرکت مخابرات ایران مبلغ 6797 میلیارد ریال به دلیل عدم توانایی در پرداخت هزینه های تکلیفی بدهکار هستند که این موضوع نقدینگی مخابرات را تحت الشعاع قرار داده است با این حال با تمام این موضوعات بدهی دولت، بدهی سهام عدالت و بدهی سهامداران خرد در حوزه سود سهام پرداخت شده است و مخابرات تنها پیگیر بدهی خود از وزارت امور اقتصادی و دارایی است. هر سهم مخابرات 435 ریال سود گرفت.
خبرگزاری مهر/ در پایان این مجمع بر اساس خواسته سهامداران حقیقی و با توجه به تورم چند ده درصدی در کشور و به دلیل اینکه نرخ پالس مکالمات از ساعت 82 تا کنون تغییر زیادی نداشته است مجمع عمومی صاحبان سهام مخابرات با پیگیری افزایش مجدد ای تعرفه های مخابراتی موافقت کرد.
همچنین بر اساس 1998 میلیارد تومان درآمد مخابرات در سال 92 صاحبان سهام با پرداخت سود 435 ریالی به ازای هر سهم برای سال 92 موافقت کردند و قرار شد ظرف مدت یک هفته سود قابل تحسین به سهامداران پرداخت شود.
همچنین در این جلسه پاداش هیات مدیره به اشخاص حقوقی 450 میلیون تومان تعیین شد و نیز حق جلسه اعضای غیرموظف به ازای هر جلسه 500 هزار تومان به تصویب رسید.
در این جلسه سهامداران حقوقی تعیین شدند و مقرر شد نمایندگان این سهامداران برای عضویت در هیات مدیره ظرف مدت یک هفته معرفی شوند.
در این مجمع هزینه کرد 1 میلیارد تومان برای بازسازی مناطق زلزله زده و 5 میلیارد تومان برای هزینه کرد مسئولیتهای اجتماعی به مخابرات واگذار شد.
400 میلیون دلار نرم افزار صادر شده استخبرگزاری ایرنا/ مدیر گروه نشر دیجیتال مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال با بیان اینکه این مرکز در مقابله با جنگ نرم موفق بوده است، افزود: سال گذشته حدود 400 میلیون دلار نرم افزار به خارج از کشور صادر کرده ایم.
ناصر افشار پور روز پنجشنبه در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در گفت وگوی اختصاصی با خبرنگار فرهنگی ایرنا اظهار کرد: جنگ نرمی که رهبر معظم انقلاب سال ها است در باره آن سخن می گویند جنگی است که اسلحه آن مشخص نیست وسلاحی بطرف ما نشانه گیری نشده که ما هم بتوانیم با سلاح مشابه با آن مقابله کنیم.
وی افزود: مطمئنا ما هم باید از همان ابزاری که دشمن استفاده می کند در حوزه تولید محتوا، ساخت بازی و نرم افزار استفاده کنیم و به مقابله برخیزیم.
وی ادامه داد: دشمن با استفاده از فضای مجازی تلاش زیادی را به کار گرفته تا تمام وقت کودکان، نوجوانان ، جوانان و حتی بزرگسالان ما را با تولید بازی هایی که عقاید، اندیشه ها و ایدئولو ژی خود را بوسیله آنها تبلیغ و ترویج می کند پر کند و فرهنگ غیر انسانی خود را به دانش آموزان، دانشجویان و مردم ما دیکته و تحمیل کند.
افشارپور با اشاره به ظرفیت ها و پشتوانه های بزرگ دینی و فرهنگی در کشور گفت: شرایط موجود ایجاب می کند که ما هم از فضای مجازی به خوبی استفاده کنیم و با دشمن مقابله به مثل کنیم.
وی تصریح کرد: در این ارتباط تاکنون قدم های خوبی برداشته شده، کارهای خوبی درحوزه ساخت بازی انجام شده، بازی های ایرانی و نرم افزارهای خیلی خوبی در این حوزه ساخته شده است.
افشارپور گفت: در حوزه فضای مجازی با ساختن درگاه های اینترنتی و شبکه های اجتماعی داخلی توانسته ایم با جنگ نرم دشمن مقابله به مثل کنیم.
توافق نهایی بر سر اتصال متقابل مخابرات و ایرانسل تا پایان اردیبهشتخبرگزاری فارس/ مدیرعامل مخابرات در خصوص یکی از بندهای گزارش حسابرسی مخابرات به سهامداران وعده داد با میانجیگری کمیسیون تنظیم مقررات، موضوع اینترکانکشن(اتصال متقابل) مخابرات با ایرانسل و ضرر مخابرات از این محل با توافق جدید تا پایان اردیبهشت حل شود.
امروز در مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام شرکت مخابرات ایران مطرح شد که براساس یکی از بندهای گزارش حسابرسی، طبق تفاهم نامه فی مابین شرکت مخابرات و ایرانسل در سال 87 هزینه خدمات اتصال متقابل با شرکت ایرانسل به ازای هر دقیقه ارتباط با این شرکت مبلغ 334 ریال محاسبه و در مورد ارتباطات بالعکس، درآمد مربوط به ازای هر دقیقه شهری مبلغ 83 ریال و بین شهری مبلغ 167 ریال محاسبه میشود.
به این ترتیب مبلغ 40 هزار و 131 میلیارد ریال هزینه در مقابل مبلغ 2418 میلیارد ریال درآمد دراین ارتباط شناسایی شده ضمن اینکه مدت این تفاهم نامه در سال 89 منقضی شده و تاکنون تمدید نشده است.
مظفر پوررنجبر در این خصوص توضیح داد: براساس پروانه ایرانسل که تا دو سال امتیاز مثبتی برای این اپراتور در نظر گرفته شده بود که پس از پایان مهلت این تفاهم پیگیریهای لازم برای تجدید تفاهمنامه با صورت جدید انجام شده است.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران افزود: اما چارچوب قانونی این توافق بر مبنای موافقت طرفین است و ما نمیتوانستیم ایرانسل را بر سر میز توافق بکشانیم.
وی توضیح داد: در نیمه دوم اسفندماه 92 این موضوع با حضور وزیر ارتباطات در کمسیون تنظیم مقررات ارتباطات مطرح شد و از کمیسیون خواستیم تا مخابرات و ایرانسل را در این موضوع به توافق برسانند.
پوررنجبر گفت: براین اساس مقرر شد کمیسیون تنظیم مقررات تا پایان فروردین 93 موضوع را تعیین تکلیف کند و جلساتی نیز با حضور مدیران دو شرکت برگزار شد.
وی ادامه داد: یکشنبه هفته آینده کمیسیون در جلسه خود در این خصوص بحث میکند.
پوررنجبر تاکید کرد: امیدواریم در اردیبهشتماه این جلسه به نتیجه برسد واین قول را به پشتوانه قول وزیر ارتباطات و رئیس سازمان تنظیم مقررات میدهم.
مایکروسافت به دنبال فروش برنامههای همراهخبرگزاری فارس/ مایکروسافت با هدف حضور گستردهتر در بازار محصولات همراه در حال مذاکره با تعدادی از اپراتورهای مخابراتی به منظور فروش برنامههای همراه و بازی است.
به نقل از فرست پست، هزینه استفاده از این خدمات بر روی قبض تلفن همراه کاربران منظور شده و به همین شکل از آنها دریافت می شود.
قرار است ظرف چند ماه آینده قراردادهای همکاری مایکروسافت با اپراتورهای مختلف نهایی شده و به اجرا درآید. اجرای این طرح محدود به آمریکا نیست و به عنوان مثال در این زمینه مذاکراتی در هند نیز در جریان است. مایکروسافت بیش از 415 هزار برنامه همراه را برای استفاده کاربران سیستم عامل ویندوز 8.1 آماده کرده است.
وظیفه دریافت هزینههای استفاده از این خدمات بر عهده اپراتورهای همراه بوده ولی هنوز مشخص نیست هر یک از دو طرف چه میزان از سود ارائه این خدمات را دریافت خواهند کرد. پیش از این برخی شرکت های دیگر فناوری نیز چنین خدماتی را به کاربران ارائه کردهاند.
انتهای پیام/
• همراه وبگردی ٢٠:٣٠ باشید