به گزارش
گروه ورزش باشگاه خبرنگاران؛ "رافائل اورتگا " در پاسخ به این سوال که وضعیت فنی کاراته کاهای ایران را چطور ارزیابی می کند؟ افزود:کاراته کاهای شما تکنیکی هستند و مهمترین مزیت آنها این است که ضربات پای خوبی می زنند و این ضربات سه امتیازی است.
وی در مورد نقظه ضعف کاراته کاهای ایران گفت: همانطور که گفتم کاراته کاهای شما ضربات پای خوبی دارند اما از آن سو آنها از ضربات دست به خوبی استفاده نمی کنند که باید روی تلفیق تکنیک های دست و پا هماهنگی بیشتری داشته باشند.
عضو ارشد کمیته داوران فدراسیون جهانی کاراته در پاسخ به اینکه سطح داوری کاراته ایران را چگونه ارزیابی می کند، اظهار داشت: داوران ایرانی کاراته نیز در سطح خوبی قرار دارند ولی کمتر در دوره های آموزشی بین المللی شرکت می کنند و این امر موجب می شود که ایران تعداد انگشت شماری داور در سطح جهانی داشته باشد.
اورتگا افزود: در حال حاضر در پنجمین مسابقات بین المللی کاراته ارومیه که در حال برگزاری است، 3 داور جهانی نیز شرکت دارند که حضور داوران جهانی می تواند هم سطح داوری داوران داخلی کشور میزبان و هم سطح رقابتها را بالاتر ببرد.
وی در پاسخ به اینکه تغییر قوانین جدید کاراته موجب کاهش جذابیت این ورزش شده یا نه؟ گفت: نه، اینطور نیست. این قوانین باعث شده که کاراته جذاب تر از گذشته شود، چرا که در گذشته فهم قوانین برای تماشاگران مشکل بود ولی با تغییراتی که در این قوانین داده شده، فهم تماشاگران از روند بازی افزایش یافته و همچنین اعمال نفوذ داور وسط هم کمتر شده است.
میهمان فرانسوی مسابقات بین المللی ارومیه در پاسخ به وضعیت کاراته فرانسه و اینکه چرا کاراته این کشور اروپایی که صاحب عناوین متعدد قاره ای و جهانی است، افت کرده، گفت: تیم فرانسه افت نکرده، بلکه در هر ورزشی در دوره های مختلف فراز و نشیب های وجود دارد و تیم فرانسه نیز در حال حاضر در روزهای فرود خود قرار دارد و مطمئناً به روزهای اوج خود بازمی گردد.
اورتگا در پاسخ به اینکه این همه سال حضور در فدراسیون جهانی را چطور می بینید؟ تصریح کرد: من سال های زیادی را در فدراسیون بودم و در حال حاضر اکثر افرادی که در این فدراسیون حضور دارند جزو شاگردان من هستند ولی این قدیمی بودن موجب نشده که من جای رییس فدراسیون جهانی را بگیرم!
وی همچنین با اشاره به اینکه تیم ترکیه در حال حاضر قدرت اول کاراته جهان است، گفت: من همیشه کاراته کاران ایرانی را دوست داشتم و همیشه با دوستانم در مورد کاراته ایران صحبت می کنم.
عضو ارشد فدراسیون جهانی کاراته در پاسخ به اینکه آیا هنوز هم امید برای المپیکی شدن ورزش کاراته وجود دارد یا نه،خاطر نشان کرد: ما با این تغییر قوانین به سمت المپیکی شدن پیش می رویم و شاید در المپیک2020 کاراته نیز حضور داشته باشد.
انتهای پیام/