قائم مقام معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: شاخص های اقتصادی الگوی کشت باید به گونه ای تعیین شوند تا با انتخاب نوع محصول همراه با افزایش بهره وری از منابع موجود مانند آب و خاک حداکثر درآمد را برای کشاورزان و تولیدکنندگان به همراه داشته باشد.

منوچهر اتّحاد در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: غذای سالمی با رعایت استانداردهای تولید در پی با اجرایی شدن الگوی بهینه کشت تولید می شود.

وی تصریح کرد: الگوی بهینه کشت را باید در افزایش بهره وری عوامل تولید نیز تاثیرگذار دانست.

اتّحاد ادامه داد: کارشناسان در ایجاد روحیّه پذیرش کشت محصولات از پیش تعیین شده، نقشی اساسی دارند.

قائم مقام معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: کارشناسان تامین امنیت غذایی با تکیه بر تولید از منابع داخلی را با بهره بردن بهره بردارن از الگوی کشت محقق می دانند.

اتّحاد تاکید کرد: الگوی کشت استفاده علمی و بهره برداری بهینه از سایر نهاده های تولید را نیز موجب می شود./س
 
 
 
برچسب ها: الگوی ، کشت ، محصول
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.