مدیر دفتر محیط زیست و توسعه پایدار سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: طعم خوب و کیفیّت مناسب محصولات تولیدی در کشاورزی ارگانیک رامی توان بهانه ای برای طراحی بازار و تجارت دانست.

احمد بایبوردی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: با در نظرگرفتن ارزش افزوده تولیدات، پایداری اقتصادی در این واحدها ملموس است.

بایبوردی یادآور شد: امنیت اقتصادی در واحدهای تولیدی محصولات ارگانیک برقرار خواهد بود.

مدیر دفتر محیط زیست و توسعه پایدار سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی ادامه داد: افزودنی ها و مواد اولیه مضر در صنایع غذایی از جانب فعّالان در این نوع کشاورزی منع شده است.

بایبوردی تاکید کرد: کشاورزی ارگانیک شرایط مناسبی را برای به حداقل رساندن مصرف انرژی و منابع غیرتجدیدپذیر مهیّا می سازد.

انتهای پیام/س

برچسب ها: محصولات ، ارگانیک ، طراحی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.