"حسین رفیعی" بازیگر و مجری تلویزیون در گفتگو با
خبرنگار رادیو تلویزیون باشگاه خبرنگاران پیرامون استانداردهای مجری تلویزیونی گفت: معیارهای مورد نظر برای انتخاب یک مجری خوب با توجه به فضای برنامهای که اجرا میکند و مخاطبان آن برنامه متفاوت است. برای مثال مجری یک برنامهی کارشناس محور باید اطلاعات جامع در مورد موضوع آن برنامه داشته باشد و یا گویندهی خبر نیازمند دایرهی لغات وسیع است، اما در کل یک مجری ایدهآل باید فاکتورهایی چون صدای آرامشبخش، چهرهی مطلوب و اطلاعات کافی را داشته باشد.
برای مثال مجری یک برنامهی کارشناس محور باید اطلاعات جامع در مورد موضوع آن برنامه داشته باشد و یا گویندهی خبر نیازمند دایره لغات وسیع است، اما در کل یک مجری ایدهآل باید فاکتورهایی چون صدای آرامش بخش، چهرهی مطلوب و اطلاعات کافی را دارا باشد.
وی با تأکید بر اهمیت شناخت ادبیات فارسی برای مجری تلویزیون افزود: با توجه به اینکه تلویزیون یک رسانهی عمومی با مخاطبانی از سراسر کشور است یک مجری تلویزیون موظف است که برای ادای تک تک کلماتش مطالعه، برنامهریزی و شناخت کافی از گویشها و لهجههای مختلف داشته باشد تنها در این صورت میتواند افزون بر راضی نگه داشتن مخاطب باعث دلخوری قوم یا گروهی نشود.
مجری (روز از نو) در خصوص استفاده از کلمات غیر فارسی در جریان برخی برنامهها اظهار داشت: سیاست مدیران سازمان صدا و سیما این است که به هیچ عنوان از کلمات غیر فارسی در گفتگوها استفاده نشود ولی متاسفانه به دلیل عادتهایی که در صحبتهای روزمره داریم گاهی این اتفاق در جریان برنامهها میافتد.
بازیگر نقش "ف ف" در برنامهی نیمرخ، خاطرنشان کرد: مهمترین عاملی که سبب موفقیت یک برنامه میشود قرار دادن هر فرد در جایی که مهارت انجام کار در آن حوزه را دارد، است. وقتی افراد به جای یکدیگر کار کنند شخص و برنامه به هدف مورد نظر نمیرسند.
"حسین رفیعی" در پایان ضمن حمایت از مجریان داخل کشور گفت: اگر با دقت به اجرای مجریان خارج کشور نگاه کنیم به این نتیجه میرسیم که اجرای مجریان داخل کشور یک سر و گردن بالاتر از سایرین است. خوب است همهی افراد را با یک دید نگاه نکنیم و هر فرد را با توجه به ویژگیهای فضایی که در آن کار می کند بسنجیم.
انتهای پیام/ اس