با عرضه باقلا به بازارهای مصرف مبتلایان به بیماری فاویسم و کم خونی در گیلان افزایش یافته است.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران رشت ؛ این بیماری همزمان با فصل عرضه باقلای سبز، در افرادی که زمینه مساعد این بیماری را دارند، شیوع می‌یابد، اما لزوما با مصرف باقلا بروز پیدا نمی‌کند، بلکه مصرف برخی داروها یا ابتلا به برخی بیماری‌های عفونی چون هپاتیت نیز می‌تواند به آشکار شدن نشانه‌های آن در بیمار کمک کند.

خستگی، ضعف شدید، رنگ‌پریدگی، کم‌خونی، زردی و در واقع نشانه‌هایی شبیه به هپاتیت از علائم یک بیماری معروف بهاری است که به بیماری باقلایی نیز شهرت دارد 

به گفته پزشکان، بیماری فاویسم یک بیماری ارثی است که بر اثر کمبود یا فقدان آنزیم گلوکز شش فسفات دی‌هیدروژناز بروز می‌کند.

مدیرکل انتقال خون گیلان در یک ماه اخیر حدود 300نفر از بیماران فاویسمی به مراکز درمانی مراجعه کرده و خون تزریق کرده اند .

علی داوودی از شهروندانی که به خوردن باقلای خام حساسیت دارند خواست از مصرف این صیفی خودداری کنند. تزریق خون راهکار اصلی درمان بیماران فاویسم است .

 


برچسب ها: شیوع ، بیماری ، فاویسم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.