به گزارش
گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران به نقل از شانا، غلامرضا منوچهري، مدير عامل تاسيسات دريايي ايران به اصلاح ساختاردر اين شرکت اشاره کرد و افزود: از طريق اصلاح ساختار، تنظيم رابطه با شرکتهاي تابعه، آموزش و جذب نيروهاي متخصص ميتوان آينده شرکت IOEC را تضمين کرد.
وي افزود: راهبرد بعدي اين شرکت فراساحلي نيز حفظ سهم IOEC در بازار داخلي و گشايش بازار خارجي است، برهمين اساس مجموعه شناورهاي شرکت براساس اولويتي که طرحهاي پارس جنوبي دارد ابتدا در اين طرحها به کارگرفته ميشود و بعد از آن بازاريابي براي شناورها به خارج از مرزهاي ايران منتقل مي شود.
منوچهري با اشاره به اين که اجراي فعاليتهاي فراساحلي شرکت که همان ساخت سکو، حمل و نصب سازههاي دريايي و خطوط لوله دريايي را شامل ميشود، همچنان به عنوان راهبرد مرکزي کسب و کار شرکت مد نظر است، افزود: ايجاد يک محيط حرفهاي، سالم و بدون تبعيض به همراه امنيت شغلي براي کارکنان و سلامت حرفهاي آنان از ديگر راهبردهاي اساسي اين شرکت فراساحلي بهشمار ميرود. اين شرکت در نظر دارد همسو با راهبرد اصلي کشور که همان مقوله پراهميت اقتصادي است، گامهاي جدي بردارد.
** مذاکرات گذشته موفق نبودمنوچهري با اشاره به اين که بخش بالادستي از فعاليتهاي متفاوتي تشکيل شده است که توسعه ميادين نفت و گاز يکي از آنهاست،افزود: تاسيسات دريايي در سالهاي اخير قرارداد توسعه ميدان نفتي اروند را منعقد کرده است. بهعلاوه قرارداد حفاري تعدادي حلقه چاه در فاز 14 پارس جنوبي و در ميدان رشادت را به امضا رسانده است. همچنين مذاکراتي در باره توسعه ميادين و ساير خدمات بالادستي ديگر انجام داده که هنوز منتج به نتيجه نشده است.
وي افزود: معتقدم ورود به اين عرصه از جانب IOEC، نياز به بررسي دوباره دارد تا مشخص شود شرايط حضور در اين حوزهها را داريم يا نه، زيرا ورود به اين بخش به تامين نيروي انساني مناسب، ساختار حقوقي لازم و تامين سرمايه کافي نياز دارد. در شرايط حاضر اين فعاليت در اولويت کاري ما قرار ندارد، وليکن از طريق شرکتهاي تابعه امکان ورود به اين فعاليتها و ارتقاي تعهدات فعلي وجود دارد.
** آغاز فعاليت برون مرزي بعد ازتوسعه پارس جنوبي مدير عامل شرکت تاسيسات دريايي درباره حضور اين شرکت در طرحهاي برونمرزي هم گفت: همانطور که پيش از اين مطرح شد، علاقه داريم در باره گرفتن کار براي شناورهايمان وارد بازار منطقه شويم.
** براي فاينانس افق روشني وجود نداردمنوچهري درباره تامين مالي طرح هاي صنعت نفت از محل فاينانس خارجي گفت: جدا از خريد
شناورها که منابع آنها نيز از سوي شرکت نفت تامين شده است، طبيعتا در شرايط کنوني براي تامين مالي از منابع اروپايي کاري پيش نميرود.
وي افزود: اختصاص اعتبارات طرحها به برخي فعاليتهاي غيرپروژهاي مانند تامين دکل حفاري يا شناور، در حال حاضر شرکت را با بحران نقدينگي روبرو کرده است. براي برونرفت از اين چالشها نيز جلساتي با کارفرما، شرکت ملي نفت ايران و شرکت نفت و گاز پارس در حضور وزير نفت برگزار شده که اين جلسات استمرار مييابد.
انتهای پیام/