احمد قره بیگلو
در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک ، افزود: ریزش سن گندم از 28 اسفندماه پارسال و عملیات مبارزه شیمیایی با این آفت از 12 فروردین ماه سال جاری آغاز شد.
وی بیان کرد: آفت سن گندم در دو مرحله به مزارع خسارت وارد می کند که شناخت این مراحل و مبارزه به موقع موجب جلوگیری از خسارت می شود.
قره بیگلو با بیان این که بروز این آفت هر سال بستگی به شروع گرمای هوا دارد، گفت: در صورتی که با سن مبارزه لازم انجام نشود این آفت می تواند تا 100 در صد محصول گندم و جو را از بین ببرد.
به گفته وی، قبل از اجرای عملیات مبارزه با سن غلات کانون هایی که احتمال وجود سن در آنها است، شناسایی و سپس با امکانات لازم کار سن زدایی انجام می شود.
مدیر جهاد کشاورزی زرندیه افزود: همچنین عملیات کنترل و مبارزه با علف های هرز در چهار هزار و 955 هکتار از مزارع گندم و جو این شهرستان انجام شد که این مبارزه و کنترل با علف های پهن برگ در سه هزار و 630 هکتار و با علف های نازک برگ در سطح یک هزار و 325 هکتار بود.
وی افزود: این شهرستان دارای شش هزار هکتار گندم آبی، هشت هزار هکتار گندم دیم و شش هزار و 400 هکتار مزارع جو آبی است و سال گذشته با مبارزه به موقع با آفات، خسارتی به مزارع وارد نشد./ب