دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: رقابت احزاب موجب شکوفایی و دشمنی جناح‌ها موجب عقب رفتن جامعه و تخریب آن می‌شود.

به گزارش خبرنگار احزاب باشگاه خبرنگاران، محسن رضایی؛ دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در چهارمین مجمع عمومی حزب اسلامی ایران زمین که صبح امروز 26 اردیبهشت ماه در مجتمع دریای نور برگزار شد پیرامون مردم سالاری دینی اظهار داشت: مردم سالاری دینی یک حرف و شعار نیست بلکه یک واقعیت است و اگر این واقعیت بخواهد قوام پیدا کند پایه‌های آن فعالیت‌های سیاسی است.  
 
وی ادامه داد: انتخابات، آموزش‌ها و کادرسازی‌های سیاسی الزامات مردم سالاری دینی است.

رضایی به زمینه‌های مناسب احزاب در تقویت مردم سالاری دینی اشاره کرد و افزود: حزب آموزشگاهی است که افراد سیاسی را تقویت می‌کند، حزب امکانی برای آگاهی بخشی روشنی و بیداری است، تشکل‌های سیاسی وسیله‌ای برای هدایت آحاد مردم و کمک به آنها برای انتخاب افراد شایسته است.  
 
وی با بیان اینکه الزامات مردم سالاری دینی بایستی توسط تشکل‌ها و احزاب سیاسی فراهم شود، اضافه کرد: خوب است که این صدا تقویت شود البته نه احزابی که روبه روی هم قرار گرفته و جامعه را متلاشی می‌کنند.  
 
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: به تعبیر امام خمینی(ره) اگر احزاب به دشمنی با یکدیگر بپردازند، یک خودکشی و انتحار سیاسی است اگر جناح چپ و راست اصو‌ل‌گرا و اصلاح طلب به رقابت بپردازند جامعه نفع می‌برد و اگر دشمنی کنند جامعه را متلاشی می‌کنند.  
 
رضایی تأکید کرد: مسئله این است که امروز مرز دشمنی و رقابت باید حفظ شود اما متأسفانه احزاب در ایران براساس دشمنی با یکدیگر شکل گرفته به این دلیل که این خواسته استعمار بوده است که دانشگاه را روبروی حوزه و احزاب را روبروی یکدیگر قرار دهد.  
 
وی به سرنوشت و وضعیت احزاب در زمان مشروطه اشاره کرد و گفت: سرنوشت احزاب در تاریخ ایران بسیار تلخ است احزاب ایران در ورطه دشمنی با یکدیگر افتادند به این صورت که احزاب شکل گرفته در چهارچوب مشروطه در انتها با هم گلاویز شدند مسئله‌ای که بارها در صحنه جمهوری اسلامی اتفاق افتاد.  
 
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: اگر امام  خمینی (ره) و مقام معظم رهبری نبودند، احزاب می‌توانستند کل جامعه را متلاشی کنند اما در زیر سایه رهبر معظم، احزاب بهتر از وضعیت مشروطه شدند اما هنوز تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله زیادی داریم.  
 
رضایی با تأکید بر اینکه مرز رقابت و دشمنی احزاب بایستی تفکیک شود تصریح کرد: آیا رقابت احزاب پیشرفت جامعه و دشمنی آنان موجب پس رفت شده است؟ رقابت موجب شکوفایی و دشمنی جناح‌ها موجب عقب رفتن جامعه و تخریب آن می‌شود.  
 
وی  تأکید کرد: سوال اینجاست آیا سیاستمداران ما به سمتی تربیت شده‌اند تا این مرز را تفکیک کنند؟ آیا آنان این صلاحیت و شایستگی را در خود به وجود آورده‌اند که رقابت کرده و دشمنی نکنند؟  
 
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام راه حل این مشکل احزاب را عبور از این مرحله تفکیک مرز رقابت و دشمنی دانست و گفت: متأسفانه فرهنگ جامعه ما به این دلیل که به دنبال قهرمان پروری و قهرمان‌سازی‌اند بیشتر بر احساسات متکی بوده است چه در انتخابات و چه در فعالیت‌های سیاسی دیگر.
 
رضایی افزود: فرهنگ جامعه ما فرهنگی است که از درگیری و منازعه استقبال می‌کند که این مهم به دلیل 200 سال فشار استعمار بر گرده مردم است که وضعیت فرهنگی جمهوری اسلامی را به این روز رسانده است.  
 
وی با طرح این سوال که آیا جمهوری اسلامی ما این را می‌پذیرد که رقابت شمشیر تند و تیز نمی‌خواهد و بایستی با عقل پیش رفت؟ افزود: اگر کسی در فعالیت سیاسی صدایش را بلندتر کند حرف‌های احساسی بزند که غیر اجرایی است آیا استقبال بیشتری از او نمی‌شود؟ مشکل ما در خود جامعه ماست.  
 
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام راه حل نجات فرهنگ جامعه سیاسی را رفتن به سمت واقعیت‌ها وحمایت از منطق و عقلانیت دانست و بیان داشت: ما بایستی منطق را هدف قرار داده و از فرازها و رویاهای غیرواقعی همچنین حرف‌های خلاف پرهیز کنیم.  
 
رضایی با بیان اینکه رقابت در کشور موجب شکوفایی می‌شود افزود: اگر فضای رقابت فراهم نباشد و احزاب با یکدیگر دشمنی کنند و بر صورت یکدیگر چنگ بیاندازند جامعه تخریب می‌شود. 

وی به حاشیه‌سازی‌ها در کشور و آسیب به آن اشاره کرد و اظهار داشت: چه میزان امور کشور صرف حاشیه‌ها می‌شود این حاشیه‌ها وقت فرصت و زمان را می‌گیرد و باعث می‌شود مخالفین ما با سرعت بیشتری به هدف خود برسند نیاز به حمله آمریکا نیست دشمنی‌ها و تخریب‌ها امروز بیشتر از تحریم‌های خارجی مانع پیشرفت ما شده است.  
 

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه امروزه خودزنی‌ها و خود تحریم‌های ما در ایران بیشتر از تحریم‌های خارجی در مسیر راه ملت ایران قرار دارد، تأکید کرد: ما در کشور منابع مالی معادن کم نداریم پس چرا فعال نمی‌شود؟ آن هم در شرایط تحریم، زمانی تحریمی به این شکل نداشتیم وبه راحتی پول‌هایمان را جابه جا می‌کردیم نفت را به هند می‌فروختیم و بلافاصله پول به حسابمان ریخته می‌شد.  
 
رضایی ادامه داد: الان به هند نفت می‌فروشیم پولمان را نمی‌دهند و می‌گویند نمی‌توانیم اگر پرداخت کنیم شورای سازمان ملل شرکت‌های ما را تحریم می‌کند امروز حتی وقتی به بانک ژاپنی می‌گوییم پول‌های ما را از این بانک و یا از این حساب به حساب دیگری بریزید انجام نمی‌دهند. چرا؟ به این دلیل که بانک اول می‌گوید ما می‌ترسیم و مبلغ شما میلیاردها دلار است همین حادثه را دقت کنید وقتی تجارت یک کشور اشغال می‌شود فرقش با اشغال خرمشهر چیست؟
 
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام بیان داشت: این قدر بی‌خیالی و بی‌تفاوتی در کشور می‌شود؟ چرا جهادی صورت نمی‌گیرد؟ چرا دفاعی صورت نمی‌گیرد؟ آمپول‌های بی‌تفاوتی که جامعه را از احساس مسئولیت بازمی‌دارد چگونه به بدن جامعه زده می‌شود و آنها را تحرک بازمی‌دارد؟   
 
وی با بیان اینکه ما امروز در شرایطی هستیم که در یک جنگ تمام عیار اقتصادی قرار داریم گفت: آیا جنب و جوشی که در اشغال خرمشهر می‌دیدیم را هم اکنون هم می‌بینیم؟ احزاب سیاسی کارشان خواب کردن مردم نیست بلکه دولتمردان و سیاستمداران ما باید مردم را به یک جهاد فرا بخوانند.  
 
رضایی بیان داشت: واقعیت این است که امروز جامعه ما درگیر این حادثه شده و این حادثه یک جنگ اقتصادی است که جهاد اقتصادی نیز می‌طلبد بنابراین تمام احزاب سیاسی دولتمردان و نخبگان باید با تمام توان بکوشند و فرصت را از دست ندهند.  
 
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با طرح این سوال که آیا فعالان سیاسی در این جهت کار می‌کنند تا هوشیاری را در مردم به وجود بیاورند؟ اظهار داشت: بیداری مردم در شرایط امروز مهمترین مسئله سیاسی کشور ما است.  
 
وی در بخش دیگری از سخنانش به مذاکرات هسته‌ای ایران با 1+5 اشاره کرد و تصریح کرد: آمریکایی‌ها هم می‌خواهند با مذاکره و هم با عدم مذاکره وارد ایران شوند بنابراین ما بایستی هوشیار باشیم چرا که مسئله مذاکره و یا عدم مذاکره نیست مسئله این است که آیا ما در مذاکرات هسته‌ای تدبیر لازم را داریم یا خیر؟ آیا در چهارچوب ترسیم شده از سوی مقام معظم رهبری (چه مذاکرات و چه در عدم مذاکرات) حرکت می‌کنیم یا در جهت برداشت خودمان حرکت می‌کنیم؟   
 
رضایی با تأکید بر اینکه تبدیل کردن مسائل حاشیه‌ای به متن مهم‌ترین آسیب جامعه امروز ما است اضافه کرد: اگر متن را رعایت نکنیم فرصت‌ها را از دست می‌دهیم و زمانی به خود می‌رسیم که می‌فهمیم همه چیز را از دست داده‌ایم.  
 
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام مهمترین متن جامعه ما را تحول اقتصادی ارزیابی و خاطر نشان کرد: مذاکره نیز مکمل جهاد است، جهاد نیز مکمل مذاکره دو بال دیپلماسی و اقتصاد مقاومتی ما را از این شرایط عبور می‌دهد.  
 
وی در پایان ضمن توصیه‌ای به اعضای حزب اسلامی ایران زمین و نیز در جهت حرکت کردن در مسیر متن و نه حاشیه‌پردازی یادآور شد: احزاب ما چه میزان وقت برای متن می‌گذارند؟ کسانی که به دنبال قدرت بودند به دنبال حاشیهَ‌سازی رفتند و آنهایی که به دنبال پیشرفت جامعه بودند به متن می‌پردازند. 

انتهای پیام/  
 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار