نشست خبري هجدهمين جشنواره توليدات راديويي و تلويزيوني مراكز استان هاي صدا و سيما با حضور معاون امور استان ها و اصحاب رسانه امروز - شنبه 27 ارديبهشت‌- در ساختمان معاونت امور استان هاي صدا و سيما برگزار شد .

به گزارش حوزه رادیو تلویزیون باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرنگار روابط عمومي رسانه ملي "كيومرث طهماسبي" در اين نشست مطبوعاتي ابتدا روز روابط عمومي و ارتباطات را تبريك گفت و افزود :همكاران حوزه خبر پيشاني روابط عمومي دستگاه ها و نظام هستند. وي سپس به تشريح شبكه هاي استاني رسانه ملي پرداخت و گفت: در حال حاضر 33 مركز راديويي و تلويزيوني در سراسر كشور وجود دارد كه از اين ميان 30 مركز شبكه راديويي و تلويزيوني با هويتي كاملا مستقل برنامه هاي خود را 24 ساعته پخش مي كنند  . سه مركز مهاباد، آبادان و كيش نيز محلي هستند و ساعات كمتري برنامه توليد و پخش مي كنند .
 
طهماسبي در تشريح نحوه برگزاري جشنواره هيجدهم توليدات استان ها گفت : يكي از ريشه دار ترين جشنواره‌ها در سازمان صدا و سيما، جشنواره استان ها است كه اولين بار ارديبهشت سال 72 در مجتمع فرهنگي تفريحي زيبا كنار برگزار شد و پس از آن در دوره هاي سالانه و دوسالانه به ارزيابي آثار توليدي در مراكز استان ها مي پرداخت .وي افزود اين جشنواره  از سال 88 تا كنون برگزار نشد و امسال با تمهيدات انديشيده شده در تبريز برپا مي شود .
 
طهماسبي مهمترين اهداف جشنواره را در پنج محور تشريح كرد و افزود : اثبات و ظهور توانمندي هاي جوانان مراكز استان ها در توسعه همه ساختارهاي مورد نياز رسانه ملي، كشف و معرفي استعدادهاي جوان و حمايت از آنان در راستاي ارتقاي برنامه هاي مراكز استان ها، ايجاد فضاي رقابتي در ميان هنرمندان استان هاي كشور و ايجاد انگيزه در جوانان برنامه ساز در جهت برنامه سازي هاي آينده رسانه ملي، تبادل تجارب و انتقال نكات آموزشي به برنامه سازان توسط استادان و پيشكسوتان حوزه رسانه، جهت دادن به حوزه هاي برنامه اي براي سال هاي آينده مانند نامگذاري سال هايي كه در قبل براي حوزه برنامه سازي داشتيم از اهم اهداف اين جشنواره محسوب مي شود .
 
در  ادامه اين جلسه معاون امور استان ها به پرسش هاي خبرنگاران در خصوص كم و كيف اين جشنواره پاسخ داد .
 
طهماسبي گفت اين جشنواره با همكاري و حمايت استانداري آذربايجان شرقي، شهرداري تبريز و شوراي اسلامي اين شهر در 5 بخش اصلي از جمله سيما ، صدا ، خبر، موسيقي و پژوهش برگزار مي شود .
 
وي تاكيد كرد در داوري آثار به كيفيت توليدات ارائه شده توجه ويژه داشته ايم و تلاشمان در اين داوري ارائه الگوهايي براي پخش در شبكه هاي سراسري و ارائه به رقابت هاي جهاني است .
 
معاون امور استان هاي رسانه ملي افزود امروزه توليدات مراكز استان ها سهم بسزايي در آنتن شبكه هاي سراسري يافته اند و  اين به مدد اعتمادي است كه به نيروهاي جوان و خلاق در مراكز كرده ايم . وي شبكه شما را از نمونه هاي موفق اعتماد به مراكز استان ها برشمرد و گفت اكنون علاوه بر شبكه شما كه 24 ساعته توليدات مراكز را پخش مي كند ، شبكه پويا 50 درصد از توليدات مراكز تغذيه مي شود و 60 درصد موسيقي هاي پخش شده در شبكه هاي سراسري از آثار توليدي مراكز استاني ما هستند .
 
طهماسبي همچچنين به موفقيت هاي توليدات مراكز در جشنواره هاي داخلي و خارجي اشاره كرد و افزود: موفقيت فيلم هايي چون "تنهاي تنهاي تنها" در جشنواره فجر و چندين جايزه بين المللي در جشنواره هاي خارجي از جمله "اي بي يو" نشانه بالا رفتن كيفيت در آثار توليدي مراكز هستند . طهماسبي افزود :«بالابان»، «توريست»، «تابستان طولاني» «رودخانه ليان»، «در پناه بلوط»، «سرزمين برف و آفتاب» و «در جستجوي پلنگ ايراني» آثاري هستند كه در سال هاي اخير از توليدات مراكز استان ها بودند و در سطح دنيا مطرح شدند .
 
معاون امور استان هاي رسانه ملي گفت : در اين جشنواره كميسيون هاي مختلفي فعالند كه مسئوليت كميسيون موسيقي را آقاي تقي‌پور رئيس مركز موسيقي و سرود سازمان بر عهده گرفاته است .كميسيون پژوهش و تحقيقات را علي صادق مقدسي رئيس مركز تحقيقات سازمان صدا و سيما مديريت مي كند . بخش خبر بر عهده سيد داوود موسوي مديركل اخبار استان ها گذاشته شده است و عمران حيدري رئيس مركز سيماي استان ها مسئول كمسيون سيماست . درحوزه صدا نيز ابوالفضل معصومي فر مديركل صداي استان ها رياستكميسيون صدا را بر عهده دارد . دبيري جشنواره نيز به عهده محمد مسعوديان است.
 
به گفته معاون امور استان هاي رسانه ملي كليه آثار توليدي 4 سال اخير كه از رسانه ملي پخش شده در بخش داوري اين جشنواره ارزيابي شده اند .


انتهای پیام/ اس
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار