کارشناس مسئول گياهان دارويی سازمان جهاد کشاورزی آذربايجان شرقي گفت: روغن حاصل شده از لِه شدن مغز ميوه گردو در باز شدن عروق و درمان دردهای زانو و كتف مفيد است.

اصغر نقشی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: مغز ميوه، پوسته سبز ميوه و برگ درخت گردو مصرف دارويي دارند.

وي تصريح کرد: مغز ميوه گردو حاوي انواع ويتامين‌هایB2, B1, A و انواع مواد معدنی نظير كلسيم، فسفر، آهن، منيزيم و گوگرد بوده و خوردن آن ناراحتی‌های عصبی، اضطراب و بی حالی را تسكين می دهد.

نقشی ادامه داد: برگ درخت گردو و قسمت گوشتدار ميوه نارس آن از مقوی‌های تلخ به حساب آمده و اثر تقويت كننده و ضدانگل دارد.

کارشناس مسئول گياهان دارويي سازمان جهاد کشاورزي آذربايجان شرقي يادآور شد: کارشناسان مصرف دَم کرده پوسته خارجي گردو را برای جلوگيری از ريزش مو توصیه نموده اند.

نقشی اظهار داشت: دَم كرده پوسته خارجي و سبز گردو برای اسهال مزمن و يا به عنوان دارويی مقوی در كم‌خونی به كار مي‌رود.

وی افزود: جوشانده آن تقويت كننده كبد بوده و برخي اختلالات كبدی همچون ورم كبد و اختلالات مجاریی صفراوی را بهبود مي‌بخشد.

نقشی تاکید کرد: دَم كرده يا جوشانده برگ درخت گردو و قسمت گوشتدار ميوه سبز آن در آفت دهان و ورم لوزه توصيه مي شود.
 
انتهای پیام/ش
برچسب ها: گردو ، برطرف شدن ، درد کتف
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.