کالری‌های غذایی به 3 دسته عمده تقسیم می‌شوند که به آنها درشت مغزی‌ها می‌گویند و شامل پروتئین، کربوهیدرات و چربی هستند.

پیام فرهبخش دکترای تخصصی تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: عموما بدن افراد دچار کمبود چربی نمی‌شود تنها کسانی دچار کمبود می‌شوند که بیماران بیمارستان باشند و تغذیه آنها حاوی کربوهیدراتها باشد و حاوی چربی نباشد در این صورت کمبود چربی را به وسیله روغن‌ها تامین می‌کنیم و به چربی مغزها نیازی نداریم.

وی افزود: مغزها منبع غنی املاح مختلف هستند و همین طور حاوی چربی‌های مفید نظیر امگا3 می‌باشند مانند مغز گردو بنابراین مصرف آنها تنها منبع تامین کننده چربی بدن به شمار می‌روند و معمولا برای تامین چربی از روغن‌ها استفاده می‌شود.

فرهبخش تصریح کرد: کالری‌های غذایی به 3 دسته عمده تقسیم می‌شوند که به آنها درشت مغزها می‌گویند و شامل پروتئین، کربوهیدراتها و چربی‌ها هستند چربیها 30 درصد کالری روزانه افراد سالم را تامین می‌کنند بنابراین جز ضروریات می‌باشند.

وی اظهار داشت: روغنها، دانه‌های روغنی و یکسری مغزها تامین کننده چربی بدن هستند پس چربی‌ها کالری مهمی به شمار می‌روند و غیر قابل هضم می‌باشند.

فرهبخش بیان کرد: چربی‌های موجود در خون به دو دسته کلی" تری‌گلسیریدها" و "کلسترول‌ها" تقسیم می‌شوند وقتی که غذایی چرب مصرف می‌کنیم میزان تری گلسیرید خون بالا می‌رود که با هضم و جذب روندهای تنظیمی بدن متعادل می‌شود کلسترول‌ها هم انواع مختلفی دارد و شامل hdl, ldl, tdl, bldl هستند که hdl چربی بد تعبیر می‌شود.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار