مجید حسن قمی متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: قارچ های خوراکی جایگزین بسیار مناسب برای پروتئین هستند همچنین با توجه به فصل بهار و افزایش مصرف قارچها، اهمیت توجه به انواع این قارچها بیشتر پدیدار می شود.
وی افزود: در حالت کلی یکی از مزیتهای بسیار خوب قارچ جذب بسیار عالی آن است همچنین قارچ حدود 5 تا 6 درصد پروتئین را دارا است بعضی ویتامینهای گروه B,C را هم در خود دارد همچنین قارچها دارای عناصر مغذی چون مس، آهن، کلسیم و... هستند که برای رشد، خصوصا رشد کودکان بسیار مفیدند.
حسن قمی اذعان داشت: مردم باید بسیار به سالم بودن قارچ ها توجه کنند چرا که همانطور که مزیت ها و خاصیتهایی را دارد می تواند مشکل ساز هم باشد افراد که برای جمع آوری قارچها به کوه می روند مسئولیت بیشتری را در این مورد دارند.
این متخصص تغذیه در ادامه گفت: علائم مسمومیت با قارچها مانند هر مسمومیتی تهوع، استفراغ، دل درد، سرگیجه و بی خوابی است اما در موارد شدیدتر می تواند منجر به مرگ شود.
انتهای پیام/