به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران؛ پایگاه اینترنتی المانیتور در گزارشی نوشت: گروه تروریستی دولت اسلامی عراق وشام )داعش) پس از استقرار در سوریه، که در استان رقه ، در شمال حلب و برخی مناطق مرزی گسترش یافته است، شروع به جذب تروریست های جوان از سراسر جهان کرده است.
این ستیزه جویان خانه، زمین و اتومبیل مردم را مصادره کرده اند تا زندگی مطلوب خود را در "دولت اسلامی" داشته باشند. آنها همچنین به دلایل مختلف با دختران سوری ازدواج کرده اند.
برخی از پدر و مادرها حاضرند هرچه دارند بدهند تا به تروریست های داعش نزدیک شوند ، به منافع مادی برسند و قدرت داشته باشند. به گفته عمرالهویدی یک فعال برجسته اهل رقه ،آنها بدون پرس و جو در مورد داماد دختران خود را به تروریست های خارجی می دهند برخی از دختران مانند فاطمه عبدالله ابو ، 22ساله، دانشجوی دانشگاه از قبیله آل اوجیل در سلهبیه درحومه رقه قاطعانه این عمل را رد می کنند. هنگامی که پدرفاطمه سعی کرد او را مجبور به ازدواج با یک تروریست تونسی در تاریخ دوم فوریه کند، او ترجیح داد بمیرد تا اینکه با این تونسی زندگی کند. او با سم اقدام به خودکشی کرد و به زندگی خود پایان داد.
فاطمه از آینده تاریکی که در انتظار او بود فرار کرد ، اما دو دختر دیگری که با تروریست های تونسی ازدواج کردند فرار نکردند. الهویدی در مصاحبه با المانیتور گفت که این دو زن در ماه ژانویه پس از تحمل خشونت های جسمی وحشیانه و قطع عضو، توسط شوهران جدید خود در بیمارستان بستری شدند .
یکی دیگر از فعالان رقه، که نخواست نامش فاش شود، به المانیتورگفت: " در واقع زمانی که ما ازاین رفتار غیر انسانی با خبر شدیم شوکه شدیم. ابتدا ما آن را باور نمی کردیم ، اما ما بعدا متوجه شدم که واقعا این اتفاق افتاده است. ما خواستار توقف این نوع ازدواج از هر طریق ممکن هستیم. "
بعضی از تروریست های داعش ازدواج می کنند تا بیشتر در جامعه سوریه ادغام شوند و در مناطق اشغالی به قبیله نزدیک تر شوند، واز حمایت مردمی برخوردار شوند . با توجه به گزارش های رسانه ها آنها درخواست ازدواج با دختر را مطرح می کنند و پدر و مادر دختر اغلب چاره ای جز پذیرفتن ندارند ، بدون دانستن پیشینه و شهرت این افراد. تروریست های داعش هویت و پیشینه خود را مخفی نگه می دارند، و حتی گاهی اوقات به بهانه های امنیتی نام آنها نا معلوم و یا پنهان است.
حمود موسی ، فعالی از شهر رقه ،به المانیتور گفت که در برخی موارد داماد بدون اعلام نام واقعی خود از پدر دختر برای ازدواج کسب اجازه می کند. پس از آن برای جلوگیری از دشمنی تروریست ها ازدواج صورت می گیرد. به گفته موسی در اغلب موارد، ازدواج با استفاده از یک نام مستعار انجام می شود ، و در 90٪ موارد، این ازدواج ها محرمانه هستند. موسی افزود این ازدواج ها چیزی بیش از یک توافق شفاهی نیست .
هیچ دفتر یا اداره ای که این موارد را مستند کند وجود ندارد، و هیچ تضمینی برای حقوق زنانی که با تروریست های خارجی ازدواج می کنند وجود ندارد. اگر شوهران کشته شوند ، زنان به حال خود رها می شوند.
فعالان مدنی شهر رقه به المانیتور گفتند که سرکرده داعش همچنین به تروریست هایی که ازدواج می کنند یک واحد خانه اهدا می کند. داعش چندین خانواده را از اردوگاه ها آواره و زوج جدیدی را جایگزین آنها کرده است. گاهی اوقات، تروریست ها ازدواج را شروع یک خانواده نمی دانند، بلکه فرصتی برای برقراری رابطه جنسی می دانند.
ابو جهاد الحلبی ، یک نام مستعار برای یک فعال مدنی در شهر حلب ،به المانیتور گفت: " بسیاری از ازدواج هایی که ما از آنها خبر داریم بیش از دو ماه طول نکشیده است. یا شوهر به بهانه حرکت به سوی جبهه جدید همسر خود را ترک می کند، و یا او را طلاق داده و با زن دیگری ازدواج می کند. "
وی افزود:" وقتی ارتش آزاد سوریه در آخرین جنگ در حومه شهر حلب یکی از تروریست های داعش را دستگیر کرد ، در اتومبیل او تعداد زیادی از قراردادهای ازدواج پیدا کرد ".
در الدنا در شهر ادلب، محمد حسین ، فعال مدنی که بر روی این موضوع تحقیق می کند،به المانیتور گفت که بخش بزرگی از این ازدواج پس از دو ماه به طلاق ختم می شود، که در آن زمان تروریست های خارجی با زن دیگری ازدواج می کنند. دغدغه اصلی آنها روابط جنسی تحت نهاد مناسب ازدواج است . او می گوید "ما از یکی از " تروریست های " دستگیر شده ، یک نوت بوکی پیدا کردیم که در آن او درس های نظامی و کمک های اولیه و همچنین دعاهای خود را نوشته بود."او برای ازدواج با یک دختر خوب سوریه به درگاه خدا دعا کرده بود.
"همه " تروریست هایی " که به مرکز پزشکی در حومه شهر لاذقیه می آیند اصرار دارند که پزشکان زن با آنها ازدواج کنند. وقتی این پزشکان می گویند که آنها نامزد هستند تروریست ها اصرار می کنند که آنها را به دختران دیگری معرفی کنند.
حسین ماجرای یک ثروتمند لیبایی را که توسط تروریست ها ربوده شد بازگو می کند. حسین می گوید: " او به ما گفت که با هدف اهدا کردن کمک پولی به خانواده های سوری به سوریه آمده است. اما به محض ورود ، داعش او را دستگیر و او را گروگان نگه داشت تا زمانی که مبلغ 5000 برای کمک به یک تروریست لیبیایی جهت ازدواج پرداخت. هنگامی که از فرد مذکور در مورد همسرش که ساکن لیبی است سئوال کردم ، جواب داد: 'این مجازات او است چرا که حاضر نشد با من به سوریه بیاید. "
تا این تاریخ، رقه تحت کنترل داعش باقی مانده است. و به کشتن نیروها و فعالان سیاسی مخالف میپردازد . هر روز که می گذرد شاهد یک اعدام دیگر از سوی داعش ،قطع دست یا مصلوب شدن ساکنان شهر رقه هستیم.
انتهای پیام/