دکتر مونا ایزد پناه، متخصص داخلی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: تحقیقات و بررسیهای جدید نشان میدهد که عسلهایی که از ترکیب چند گونه گل بدست میآید، در مقابله با باکتری E. coli موثرتر است.
وی افزود: آنتی بیوتیکها در از بین بردن باکتریها نقش دارند اما گاهی اوقات موجب مقاومت آنتی بیوتیکی میشود اما عسل در چندین سطح و از طریق مکانیسمهای مختلف از جمله خاصیت آنتی اکسیدانی، آنتی باکتریالی و ضد سم این عمل را انجام میدهد.
این متخصص اظهار داشت: به بیان دیگر، این آنتی باکتریال مفید، از خاصیتهایی برخوردار است که آنتی بیوتیکها از آن بیبهره هستند.
انتهای پیام/