به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران زاهدان .، ˈرضا نجفیˈ افزود: 500 هکتار از باغات گواوا سیستان و بلوچستان بارور و بقیه غیربارور است که سالانه چهار هزار و 800 تن محصول تولید و روانه بازار مصرف می کنند.
وی کرد : گواوا یا زیتون محلی ، میوه ای با ارزش غذایی بالا و دارای طعم و عطر خاصی است که بیشتر در شهرستان های چابهار، سرباز، نیکشهر و کنارک واقع در جنوب سیستان و بلوچستان کاشت می شود.
رییس جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه شرایط آب و هوایی جنوب استان برای کشت محصولات گرمسیری بسیار مناسب است اظهار داشت: هفت هزار هکتار از زمینهای این استان به کشت محصولات گرمسیری اختصاص دارد.
نجفی گفت: موز بیشترین میزان تولید محصولات گرمسیری سیستان و بلوچستان را دارد و سایر محصولات شامل انبه، گواوا، چیکو،کنار، نارگیل، تمبرهندی و پاپایا( خربزه درختی) در استان کشت می شوند.انتهای پیام/ش