سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان میانه از افزایش 22 درصدی جوجه ریزی مرغداری های گوشتی در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز، به نقل از روابط عمومی جهادکشاورزی آذربایجان شرقی، شهرام ایرانی پورگفت: این افزایش جوجه ریزی با هدف افزایش امنیت غذایی و تولید پروتئین مورد نیاز جامعه بوده است.

وی اظهار کرد: این شهرستان با کسب رتبه اول استان در تولید گوشت سفید پیشگام بوده و طرح های زیادی با همکاری و سرمایه گذاری مرغداران برای افزایش تولید و بهبود این صنعت اجرا کرده است.

وی افزود: مرغداران این شهرستان با تولید 14 هزار و 350 تن گوشت سفید توانسته اند علاوه بر تامین نیاز شهرستان، مازاد تولید را به سایر شهرستان ها به خصوص استان تهران ارسال کنند.
 
انتهای پیام/س
برچسب ها: افزایش ، مرغداری ، گوشتی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.