به گزارش
حوزه رادیو تلویزیون باشگاه خبرنگاران به نقل از ستاد خبري هجدهمين جشنواره توليدات راديويي و تلويزيوني؛ رئيس مركز سيماي استانها با اشاره به برگزاري هجدهمين جشنواره توليدات راديويي و تلويزيوني مراكز حضور كيفي مراكز استاني در اين دوره از جشنواره را مثبت ارزيابي كرد و گفت: همه آثاري كه به بخش داوري رسيدهاند مجموعه برنامههائي هستند كه از سال 88 تا اواخر سال 92 در واحد ارزيابي مركز سيماي استانها ارزيابي شدهاند.
عمران حيدري مجموع برنامههاي ارزيابي شده در مركز سيما را 15870 ساعت در همه ساختارهاي برنامهاي بيان كرد و گفت: آثاري كه ميانگين امتياز ارزيابي آنها حداقل 72 بوده است به بخش داوري جشنواره راه يافتهاند.
وي افزود : 309 عنوان برنامه در مجموع به بخش داوري جشنواره راه يافتهاند كه از اين تعداد 17 برنامه در ساختار انيميشن، 6 سريال، 75 مستند، 46 فيلم تلويزيوني،11 عنوان با ساختار تله تاتر، عروسكي و نماهنگ و 135 عنوان برنامه با ساختار تركيبي ساده، تركيبي نمايشي، مستند گزارشي، مسابقه، ميزگرد ، ميان برنامه نمايشي و گزارش هستند.همچنين 19 اثري تلويزيوني كه به جشنواره هاي مختلف ملي و بين المللي راه يافته اند در مرحله داوري بررسي شده اند.
رئيس مركز سيماي استانها با تأكيد بر استفاده از خبرگان و كارشناسان سيما در امر داوري جشنواره گفت: آثار منتخب در 4 بخش نمايشي، مستند، انيميشن و تركيبي گروهبندي شدهاند كه توسط داوران هر گروه ارزيابي ميشوند. حيدري با اشاره به شاخصههاي داوري آثار گفت: نگاه به فرهنگ بومي ، قابليتهاي هنري و فني، استفاده از عوامل منطقهاي و توجه به سياستگذاري محتوائي ستاد، مهمترين شاخصها در برگزيده شدن آثار است.
رئيس مركز سيماي استانها برگزاري برنامههاي آموزشي در ايام جشنواره را يادآور شد و افزود، از جمله اين برنامهها برگزاري دو پنل آموزشي در مورد( نحوه پرداخت سبك زندگي در برنامههاي تلويزيوني) و (طنز تلويزيوني) است كه توسط استادان و كارشناسان اين بخش انجام ميشود. همچنين در مراسمي جوايز گروهاي چهارگانه هم به آنان اهداء ميشود.
انتهای پیام/ اس