وقتی فرد هتاک به امام دستیار هاشمی می‌شود!،انتقاد دولت به طرح تدوين جرم سياسي،واکنش آمریکا به دستگیری مبتذل سازان،پیام خاخام یهودی به روحانی و ...از جمله خبر ویژه های برخی روزنامه های شنبه هستند که میتوانید اینجا بخوانید.


*کیهان


این همه سیاست‌باز افراطی در بنیاد باران چه می‌کنند؟

برخلاف ادعای خاتمی مبنی بر این که بنیاد باران بنیادی سیاسی نیست، گروهی از افراطیون به عنوان اعضای شورای عالی این بنیاد انتخاب شدند.محمدجواد امام از بازداشت‌شدگان فتنه 88 اسامی 25 نفر را به عنوان اعضای شورا اعلام کرده که اغلب آنها اعضای مرکزیت احزاب منحله‌ای نظیر مشارکت و سازمان مجاهدین (انقلاب) هستند. در میان اسامی نام محسن آرمین، جواد امام، جعفر توفیقی، حمیدرضا جلایی‌پور، مرتضی حاجی، سید صفدر حسینی، هادی خانیکی، احمد خرم، سید حسن رسولی، عبدالله رمضان‌زاده، علی شکوری راد، محسن صفایی فراهانی، محمدرضا عارف، فاضل میبدی، الهه کولایی، محمد کیانوش راد، سید حسین مرعشی، مصطفی معین و عبدالله ناصری دیده می‌شود.خاتمی که پیش از این ریاست بنیاد باران را بر عهده داشته، مدعی شده بود این بنیاد ماهیت سیاسی و تلاش برای حضور در قدرت ندارددر این میان محمدرضا عارف چند ماهی است رأسا اقدام به راه‌اندازی بنیاد امید ایرانیان مستقل از بنیاد باران کرده است.

شبکه صهیونیستی: یونسی عزیز این خط را رها نکن!


علی یونسی پس از ادای برخی اظهارات اپوزیسیون‌مآبانه، به دیدار برخی علما و مراجع در قم رفته است.وی در حالی خود را دستیار ویژه رئیس‌جمهور در امور اقوام و اقلیت‌های دینی و مذهبی معرفی می‌کند که رسما چنین عنوانی را از رئیس‌جمهور دریافت نکرده و حتی برخی گزارش‌های موثق حاکی از بروز برخی نارضایتی‌ها نسبت به وی در دولت حکایت می‌کند.به گزارش خبرگزاری رسا، یونسی در سفر به قم با شماری از مراجع و علما از جمله آیات شبیری زنجانی، جوادی آملی و موسوی اردبیلی دیدار و گفت‌وگو کرد. در هیچ یک از دیدارهای مذکور به خبرنگاران و عکاسان اجازه داده نشد تا از این دیدارها خبر و عکس تهیه کنند.یونسی اخیرا ضمن حضور در کنیسه یهودیان در شیراز خواستار حذف آرم هلال‌احمر و جایگزینی آن با آرم سلطنتی شیر و خورشید شده بود؛ حضرت امام(ره) از این آرم سلطنتی با عنوان منحوس یاد کرده و همان اول انقلاب خواستار برچیدن آرم شیر و خورشید از سربرگ‌های دولتی شده بود.

یونسی که فرزند وی با فتنه‌گران مرتبط است همچنین مدعی شده بود حکومت بنی‌اسرائیل در موضوع همزیستی و مسالمت، به منطق اصلاح‌طلبان نزدیک شده است.او همچنین به یهودیان گفته بود بعضی‌ها شب‌ها عزاداری می‌کنند و نماز صبح‌شان قضا می‌شود. یونسی همچنین با جمع زدن عملکرد خود با همه روحانیت مدعی شده بود: اگر ما آخوندها و خاخام‌ها دست از سر شما ملت با هر رنگ و نژاد برداریم، شما با یکدیگر مشکلی ندارید.یادآور می‌شود نویسنده شبکه صهیونیستی بالاترین با استقبال از سخنان یونسی نوشت: «بدیهی است که ترجمه مفهومی حرف آقای یونسی عزیز این است که امور چگونگی باشندگی مردمان در این جهان (حکومت) امری عرفی است و نه شرعی. لذا به نظرم رسید که از محضر مبارک‌شان درخواست بکنم که این خط فکری ابراز شده‌شان را رها نکنند و نترسند از این که جنگ بالا بگیرد و وحدت به هم بخورد.(!)بالاترین اقدام کسانی چون یونسی را «جنگ مقدس برای جمع کردن دست و پای شریعت از زندگی روزمره و خیابان» توصیف کرد.

آرزوها و توهمات غرب در مذاکرات وین برباد رفت


محافل سیاسی و رسانه‌ای غرب معتقدند در مذاکرات وین 4، واقعیت‌ها بر توهمات غلبه کرد و ایران در برابر زیاد‌خواهی‌های آمریکا و اروپا مقاومت نشان داد.روزنامه اتریشی استاندارد در این زمینه نوشت: در این مذاکرات سخت و فشرده، واقعیت‌ها بر اوهام و توهمات غالب شد. اکنون مرحله سخت آغاز شده است. قبل از این مرحله، همه کارت‌ها از سوی طرفین روی میز گذاشته نشده بود اما هیأت‌های مذاکره کننده در وین 4، با خواسته‌های اصلی و حداکثری خود وارد مذاکرات شده بودند. مراحل بعدی مذاکرات نیز سخت و تعیین کننده خواهد بود. دور نهایی مذاکرات برای دستیابی به توافق جامع که قرار است در ماه جولای (تیر ماه) برگزار شود، می‌تواند به عنوان یک ماراتن مذاکراتی دیده شود.این روزنامه از موضوعاتی همچون برنامه غنی‌سازی ایران در آینده، آینده راکتور آب سنگین اراک، مسئله توسعه و تحقیقات هسته‌ای و مدت زمان یک توافق جامع هسته‌ای و همچنین ابعاد احتمالی نظامی برنامه هسته‌ای ایران در گذشته، به عنوان مسائل سخت مذاکرات نام برد.

روزنامه آمریکایی وال‌استریت ژورنال نیز در گزارشی خاطرنشان کرد: مذاکرات برای توافق جامع هسته‌ای در وین به لحظه دشواری رسید. البته این روزهای سخت غیر منتظره نبود اما مقامات غربی از اینکه ایران مقاومت نشان داده سرخورده شده‌اند.وال استریت ژورنال با بیان اینکه هنوز اختلافات فاحشی بین دو طرف وجود دارد می‌افزاید: پس از سه دور نخست مذاکرات در وین، نشانه‌هایی از پیشرفت واقعی در خصوص برخی از مسائل بروز یافت. از جمله این پیشرفت‌ها، آینده راکتور در دست طراحی آب سنگین ایران در اراک بود که غرب نگران آن است از این تأسیسات برای تولید پلوتونیوم کافی جهت ساخت بمب هسته‌ای استفاده شود. هم‌چنین در تعهد ایران در قبال آژانس بین‌المللی انرژی هسته‌ای در رابطه با شفافیت بیشتر درباره فعالیت‌های هسته‌ای گذشته‌اش و نیز تعریف نوعی از نظارت بیشتر بر تأسیسات هسته‌ای ایران که ممکن است این کشور با آن موافقت کند، پیشرفتی ملاحظه می‌شد.

روزنامه آمریکایی تأکید کرد: با این حال، مجموعه‌ای از مسائل هم‌چنان حل نشده باقی ماند که از جمله می‌توان به مدت زمان تداوم محدودیت‌های ویژه علیه برنامه هسته‌ای ایران، زمان لغو تحریم‌ها، آینده تحقیقات هسته‌ای ایران و تلاش غرب برای محدود کردن برنامه موشک بالستیکی این کشور اشاره کرد. از همه مهم‌تر اینکه ایران در برابر خواسته اصلی غرب درباره کاستن از زیرساخت‌های هسته‌ای به ویژه برچیدن بیش از 19 هزار دستگاه سانتریفیوژ مقاومت کرده است.سوزان مالونی تحلیلگر آمریکایی نیز در وبسایت اندیشکده بروکینگز نوشت: رابرت آینهورن از مقامات ارشد وزارت خارجه آمریکا که در حال حاضر عضو بروکینگز است، می‌گوید آرمان‌های اعلام شده از سوی تهران برای ادامه فعالیت‌های غنی‌سازی با توقعات مقامات آمریکا برای اعمال در توافقنامه جامع کاملاً مغایر است.به نوشته مالونی، گرچه غنی‌سازی ممکن است مهم‌ترین مقوله مورد مناقشه باشد اما این مقوله تنها یکی از موارد مورد مناقشه است. راکتور آب سنگین اراک، تأسیسات زیرزمینی غنی‌سازی فردو، سؤالات بی‌پاسخ درباره ابعاد نظامی فعالیت‌های هسته‌ای ایران در گذشته و هزاران مسئله دیگر باید در مذاکرات سخت مربوط به جزئیات توافقنامه جامع حل و فصل شود.

هماهنگ کردن چارچوبی ویژه و مسلسل برای مصالحه بر سر برنامه هسته‌ای مستلزم مبادله و داد و ستدی پر پیچ و خم و کاری بزرگ است.از این رو پژوهشگر بروکینگز تأکید کرد: آرزوهای به باد رفته این ماه در حکم گوشزدی برای متوقف کردن اعلام پیروزی و تأکیدی مبنی بر خاتمه نیافتن روند ایجاد چارچوب محدودیت‌های هسته‌ای ایران است.مالونی اذعان کرده است: سودی که از توافقنامه جامع عاید ایران می‌شود حتی از سود حاصل از شرایط معتدل توافقنامه موقت کمتر است. هیأت‌های تجاری خارجی راهی تهران شدند اما تا این زمان، آنهایی که از کاهش تحریم‌های منظور شده در توافقنامه موقت منتفع می‌شوند، تنها ساکن هتل‌ها هستند.(!)

به نام رأی به اصلاحات خودمان را مسخره کردیم


همکار فراری نشریات اصلاح‌طلب در هفدهمین سالگرد انتخابات دوم خرداد 76 نوشت با خیال راحت می‌گویم از رأی خودم به خاتمی پشیمانم.نیک‌آهنگ کوثر سالهای طولانی با نشریات متعدد اصلاح‌طلب همکاری داشت و از اعضای هیئت مدیره انجمن صنفی روزنامه‌نگاران بود. وی دوم خرداد را توهم تغییر توصیف کرده و نوشت: آن زمان بسیاری از ما روزنامه‌نگاران که یادمان رفته بود کارمان اطلاع‌رسانی است، تبدیل به تبلیغات‌چی‌های خاتمی شده بودیم. خیال می‌کردیم با انتخاب ناطق، همه چیز تمام خواهد شد در نتیجه تنها راه چاره، از خودگذشتگی و فعالیت به نفع خاتمی بود.وی می‌افزاید: مشکل اما از جایی شروع شد که بسیاری آن روزگار حاضر نبودند به کم بسنده کنند و حدانتظارشان را پایین نگاه دارند و می‌خواستند از خاتمی «عبور» کنند.‌ آن زمان بود که می‌شد فهمید بسیاری از کسانی که مدعی «اصلاح‌» هستند، محافظه‌کارانی نسبتاً تکنوکرات‌اند که بقای وضع موجود و روابط اقتصادی ایجاد شده برای‌شان مهم‌تر بود از تغییر. دانشجویانی که می‌خواستند از او عبور کنند، یکی یکی درو شدند.

کاریکاتوریست نشریات زنجیره‌ای ادامه می‌دهد: با خیال راحت می‌گویم که از رأی خودم پشیمانم. و کاش دیگر در سال 80 به او رأی نمی‌دادم... خیال می‌کردم با رأی مجدد به خاتمی، حاکمیت عقب‌نشینی می‌کند، غافل از اینکه رأی ما، عملاً مشروعیت بخشیدن به نظام و حاکم آن بود. دوستی می‌گفت «اشتباه» و «خطا» وجود ندارد. وضعیت ما نتیجه انتخاب‌های‌مان است. به هر حال، امروز با روحی درد کشیده، تأسف می‌خورم برای وقتی که به خیال خودم برای اصلاحات تلف کردم. کدام «اصلاحات»؟ خودمان را مسخره کردیم. جماعت تنها قدرت را برای خود می‌خواستند و بعضاً انحصار طلب‌تر از راست‌ها از آب در آمدند. کاش در دام این حیله‌گران نمی‌افتادیم.وی در پایان نوشت: اگر بعد از این همه سال نفهمیده باشیم که ساختار حاکمیت تن به «اصلاحات» مورد نظر ما نمی‌دهد، یا قرص‌مان را به موقع نخورده‌ایم یا هنوز روان‌شناس و روان‌پزشک متوجه روان‌پریشی‌مان نشده است.

در همین حال آذر منصوری عضو مرکزیت حزب منحله مشارکت به پیام نو گفت: «مهمترین آسیبی که در خصوص جریان اصلاحات وجود داشته، تبیین نکردن مبانی اصلاح‌طلبی و حرکت آنها است که به دلیل این تشریح نشدن بعضاً دیده شده است که برخی‌ها تکروی‌ها و تندروی‌هایی انجام داده‌اند که به نام جنبش مدنی و جریان اصلاح‌طلبی به آن نگاه شده است. به همین دلیل اصلاحات در برخی مقاطع دچار آسیب‌هایی شده است.»
از سوی دیگر وبسایت بی‌بی‌سی فارسی در تحلیلی به قلم مرتضی کاظمیان از اعضای فراری گروهک ملی-مذهبی نوشت: دوم خرداد خاتمی درسی برای دولت اعتدال است.بی‌بی‌سی افزود: تحصن نمایندگان اصلاح‌طلب مجلس با همراهی نیروی اجتماعی اصلاح‌طلب همراه نشد. ریزش و فاصله‌گیری بدنه‌ای که قرار بود «فشار از پایین» را برای «چانه‌زنی در بالا» سامان دهد، از خیلی پیش‌تر شروع شده بود.در ادامه این تحلیل آمده است: سقف و حد مانور و اختیارات دولت تقریباً محسوس است. تجربه دولت احمدی‌نژاد به خصوص این مفهوم را انظمامی‌تر کرده است و این همه به معنای دشوار و پیچیدگی پیشبرد دموکراتیزاسیون است.

وقتی فرد هتاک به امام دستیار هاشمی می‌شود!


فرد هتاک به انقلاب و امام(ره) در مجمع تشخیص مصلحت چه می‌کند؟به گزارش مشرق همین چند وقت پیش بود که طه هاشمی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد، «عبدالحسین هراتی» را به عنوان سرپرست اداره کل اسناد و مدارک دانشگاه آزاد منصوب کرد و رسانه‌ها به بازخوانی سوابق و مواضع عبدالحسین هراتی پرداختند.با انتشار سوابق و مواضع وی علیه نظام جمهوری اسلامی، دانشگاه آزاد با قبول اشتباه در این انتصاب وی را از این مسئولیت برکنار کرد و بدون هیچ توضیح قانع کننده‌ای مبنی بر انتصاب چنین شخص شناسنامه‌داری در اهانت به امام خمینی(ره) و مسئولین نظام، تقصیر را به گردن استعلام نهادهای امنیتی انداخت و نهادهای امنیتی نیز ترجیح دادند گزینه سکوت را انتخاب کنند، لذا هنوز هیچ نهادی دلیل قانع‌کننده‌ای مبنی بر چرایی سپردن مسئولیت به فرد مذکور ارائه نکرده است.

اما با وجود اینکه ابهامات زیادی در مورد اینگونه انتصابات در دانشگاه آزاد و دیگر نهادهای دولتی وجود دارد، تصاویر حاکی از حضور هراتی در یکی دیگر از نهادهای مهم کشوری است، نهادی به نام مجمع تشخیص مصلحت نظام! تصاویر منتشر شده از دیدار هیئت پارلمانی ایتالیا با هاشمی رفسنجانی نشان می‌دهد که فرد مذکور از افراد نزدیک و معتمد هاشمی است و در حلقه مشاوران و معتمدان وی جای دارد!سناتور «اتئوره روزاتو» رئیس گروه دوستی پارلمانی ایتالیا و ایران در مجلس سنای ایتالیا در روز دوشنبه «15 اردیبهشت ماه» با هاشمی رفسنجانی دیدار کرد و در این دیدار عبدالحسین هراتی در کنار دیگر مشاوران هاشمی رفسنجانی دیده می‌شود!وجود هراتی در میان افراد مورد اعتماد هاشمی رفسنجانی سوالات زیادی را ایجاد می‌کند و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام باید پاسخ بدهد چرا افرادی را در کنار خود قرار می‌دهد که اهانت به امام خمینی(ره)، اتخاذ مواضع تند علیه نظام جمهوری اسلامی و اهانت به مراجع عظام جزو لاینفک شناسنامه آنها است؟ آیا هاشمی نیز به مانند طه هاشمی از سابقه هراتی بی‌اطلاع است؟ و آیا از برکناری هراتی از دانشگاه آزاد اطلاعی ندارد؟

*خراسان

انتقاد دولت به طرح تدوين جرم سياسي

در گزارشي که توسط معاونت حقوقي رياست جمهوري درباره ايرادات طرح جرم سياسي تهيه و به مسئولان ارشد اجرايي کشور ارائه شده است، با اشاره به اينکه چارچوب کلي طرح مذکور مبتني بر حمايت از مجرمين سياسي و پيش بيني برخي امتيازها، براي آنان است با طرح مثالي در اين زمينه تاکيد شده که بر اساس اين طرح، اگر شخصي مبادرت به توهين به رؤساي قوا کند به ترتيبي که جرم سياسي تلقي شود، در آن صورت همانند فردي که آن جرم را به صورت عادي و غيرسياسي مرتکب شده مجازات مي شود با اين تفاوت که به لحاظ صبغه سياسي جرم، از حمايت ها و امتيازات مندرج در طرح برخوردار مي شود.

اولتيماتوم جديد به مديران بانک ها درباره بدهکاران

پس از انتقادات مسئولان اجرايي و قضايي از نحوه رسيدگي و پيگيري بازپرداخت وام هاي بدهکاران بزرگ بانکي، تعدادي از مديران ارشد بانک هاي دولتي با ارسال نامه هايي به مسئولان مناطق و شعب مهم خود، از آنها خواسته اند ضمن دعوت سريع از بدهکاران مذکور، تفاهم حاصله را طبق يک صورتجلسه رسمي ظرف 15 روز از ابلاغ اين بخشنامه، به ستاد مرکزي بانک ها ارسال کنند.

*جمهوری اسلامی

* مسئولان ارشد استان سمنان راهكار تحقق اقتصاد مقاومتي را كشف كرده‌اند! با يك دستورالعمل، مسئولين استان سمنان موظف شده‌اند عنوان "اقتصاد مقاومتي" را بهانه‌اي براي روزنامه نخواندن قرار دهند و مانع ورود روزنامه‌هاي كثيرالانتشار به ادارات شوند. جالب است كه مسئولان استاني به اين نكته فكر نكرده‌اند كه يكي از مهم‌ترين راه‌هاي ترويج فرهنگ اقتصاد مقاومتي، مطرح كردن نقطه نظرها در اين زمينه در مطبوعات است. ضمناً اين اقدام ضد فرهنگي در استان سمنان در سالي انجام مي‌شود كه رهبر انقلاب آن را سال فرهنگ و اقتصاد... ناميده‌اند. در همين زمينه مقاله‌اي را كه در صفحه 4 روزنامه امروز به چاپ رسيده مطالعه نمائيد.

* مولوي عبدالحميد، امام جمعه اهل سنت زاهدان، در مصاحبه‌اي با سايت "سني آنلاين" گفت اظهار نگراني بعضي از مراجع و علما درباره افزايش جمعيت اهل سنت كشور وجهي ندارد. وي افزود: "طبق تحقيقي كه خود ما از وزارت كشور داشتيم و از منابع رسمي به صورت محرمانه دريافت كرديم جمعيت اهل سنت حدود 20 درصد است... حال كه آقايان مي‌خواهند جمعيت اهل سنت را بررسي كنند مي‌بينند جمعيت اهل سنت مقداري از تصور آنان بالاتر است. اينگونه نيست كه اين جمعيت اخيراً از راه زاد و ولد بالا رفته باشد." اخيراً بعضي از مراجع و رسانه‌ها اعلام كرده‌اند در چند دهه اخير كه برنامه كنترل جمعيت اجرا شده، اهل سنت كشور به آن عمل نكرده و تلاش كردند از طريق زاد و ولد بيشتر جمعيت خود را افزايش دهند تا نسبت بالاتري پيدا كنند.مولوي عبدالحميد در همين مصاحبه با لحني اهانت‌آميز نسبت به بعضي مراجع سخن گفته و همين امر موجب اعتراض شده بطوري كه حوزه علميه امام صادق زاهدان درس‌هاي خود را در اعتراض به همين اظهارات، تعطيل كردند.

*قدس

واکنش آمریکا به دستگیری مبتذل سازان

تسنیم: «جین ساکی» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در اظهاراتی مداخله‌جویانه خواستار آزادی سازندگان یک کلیپ مبتذل ایرانی با عنوان «گروه هپی» شد.

ادعای المانیتور

قدس آنلاین: پایگاه آمریکایی «المانیتور» در گزارشی با اشاره به اخبار اخیر در خصوص روابط ایران و عربستان سعودی مدعی شد که آیت ا... هاشمی رفسنجانی پیشنهاد نقشه راه برای روابط تهران ـ ریاض را ارایه داده است.

دماوند فعال نشده

مهر: سید حسین هاشمی، استاندار تهران گفت: آتشفشان کوه دماوند فعال نشده است و بخارهایی که از این کوه مشاهده می‌شود، طبیعی است.

ویروس کرونا کار ایران است!

الف: پایگاه خبری تبوک عربستان، وابسته به دربار آل سعود، در اقدامی مضحک، مدعی شده ویروس کرونا توسط دانشمندان ایران و کره شمالی ساخته شده است.

هشدار عجیب آمریکا 

ایسنا: وزارت خارجه آمریکا طی بیانیه‌ای عجیب نسبت به سفر شهروندانش به ایران هشدار داد.

به ایرانیان ملک نفروشید!

قدس آنلاین: وزارت خزانه‌داری آمریکا با هشدار نسبت به سوء استفاده‌های احتمالی از برنامه اعطای شهروندی جزایر «سنت کیتس» و «نویس» اعلام کرد که مالکان این جزیره از فروش زمینهای خود آن به ایرانیان خودداری کنند.

پیام خاخام یهودی به روحانی

جهان: اسماعیل فلاح خبرنگار واحد مرکزی خبر در لندن با قرار دادن عکسی از یک خاخام یهودی در صفحه اجتماعی خود نوشته است: «پیام خاخام حامی فلسطین مقیم لندن: به آقای روحانی بگو برایت آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم در مقابل صهیونیستها محکم بایستد.»

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار