مسعود جعفرنژاد در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: عدم استفاده صحیح از آب و خاک و رعایت نکردن موارد تغذیه ای دلیلی برای تولید نهال هایی ضعیف است.
وی تشریح کرد: استفاده از آب و خاک شور همراه با تغذیه نامناسب و سیستم مدیریت ضعیف باعث ایجاد نهالستان غیرفنّی و غیراقتصادی می شود.
جعفرنژاد ادامه داد: عدم تطابق پایه و پیوندک نهالی نامتناسب را به وجود آورده و از بین رفتن آن را در پی خواهد داشت.
کارشناس مسئول توسعه باغات سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: مدیریت نهالستان جلوگیری از هدر رفتن منابع، موفقیت یک نهالستان را به لحاظ کیفیت نهال تولیدی و اقتصادی مشخص می نماید.
وی اظهار داشت: عدم کنترل علف های هرز در نهالستان موجب می شود تا نهال های تولیدی به دلیل رقابت در جذب آب و غذا از رشد ضعیف برخوردار بوده و محیط برای بروز آفات و بیماری ها مناسب باشد.
کارشناس مسئول توسعه باغات سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی افزود: در صورتی که آفات و بیماری های موجود در نهالستان کنترل نشود، نهال های تولیدی ارزش خود را از دست داده و گواهی نمی شوند.