گفته میشود در ادامه اقدامات نظارتی خود، سازمان امنیت ملی آمریکا از مسئولین این شرکتها خواسته بود هرگونه اطلاعاتی را که میتوانند جنبه امنیتی داشته باشند به او ارائه دهند.
برنامه نظارتی این سازمان زمانی علنی شد که ادوارد اسنودن، سال گذشته، اقدام به افشای برخی جزئیات آن کرد. موضوعی که در این میان بیش از همه مورد توجه قرار گرفته است، جاسوسی این سازمان از اطلاعات شخصی کاربران در شبکههای مختلف اجتماعی بود.
با فاش شدن این موضوع، سازمان امنیت ملی آمریکا طی یک دستور از شرکتهای بزرگ تکنولوژی خواسته بود هیچگونه اطلاعاتی را در رابطه با اقدامات و فعالیتهای امنیتی آن در اختیار کاربران قرار ندهند. طی این دستور، سازمان امنیت ملی به این شرکتها اعلام کرد که حق ارائه هیچگونه اطلاعاتی به کاربران خود در رابطه بادسترسی دولت به اطلاعات آنها یا دیگران را ندارند.
در پی این دستور، شرکتهای بزرگی از قبیل گوگل، یاهو، مایکروسافت، و فیسبوک اعلام کردند نمیتوانند به درخواست این سازمان مبنی بر پنهان کردن حقایق از کاربران خود عمل کنند. در این میان، شرکت گوگل طی بیانیهای اعلام کرد، "امیدوراریم مسئولین متوجه شود تحت فشار قرار دادن شرکتها مبنی بر عدم اعلام تجاوز دولت به آزادیهای مدنی مردم، چقدر زیانبار است."
انتهای پیام/