به گزارش
خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران؛ در بدن انسان مواد سمی تولید میشود که به انواع روشها توسط بدن دفع میشود، اما ممکن است این مواد سمی بویژه در مغز باقی بمانند و ترشح پروتئینهای سمی در مغز سبب ایجاد بیماریهای مغزی مانند پارکینسون و آلزایمر شود.
گفتنی است پزشکان توصیه میکنند تا افراد در صورت عدم داشتن حساسیت به انواع توت در برنامه غذایی خود خوردن توت به ویژه توت فرنگی را قرار دهند و البته مواردی مانند کنترل قندخون خود را نیز در نظر داشته باشند.
پزشکان توصیه میکنند تا حتما قبل از مصرف انواع توت آنها را با مواد ضدعفونی کننده ابتدا به دقت بشویند و آنگاه مصرف کنند.
انتهای پیام/