نحوه صدور پروانه ساختمانی در باقی مانده املاک و اراضی واقع در طرح‌های اجرایی شهرداری ضابطه‌مند می‌شود.

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران، اعضای شورای اسلامی‌شهر تهران در جریان برگزاری شصت و هفتمین جلسه خود، یک فوریت طرح «نحوه صدور پروانه ساختمان در باقی مانده املاک و اراضی واقع در طرح های اجرایی شهرداری تهران را بررسی و به تصویب رساندند.

براساس این گزارش؛ مرتضی طلایی که ریاست این جلسه را برعهده داشت سالروز آزادسازی خرمشهر را گرامی‌داشت و یادآور شد که طبق فرمایش حضرت امام (ره)، خرمشهر را خدا آزاد کرد.

معصومه آباد، رئیس کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورا که خود زاده خرمشهر است، با اشاره به اینکه در آن سال های سقوط و آزادسازی خرمشهر به علت اسارت نقش فیزیکی در این شادی آفرینی نداشته است افزود: آزادسازی خرمشهر نقطه عطف وحدت همه ملت ایران بود.

مهدی چمران، عضو کمیسیون شهرسازی شورا نیز ضمن گرامی‌داشت سالروز، فتح خرمشهر در سوم خرداد یادآور شد که یکی از اثرات آزادسازی خرمشهر، آزاد شدن جنوب لبنان بود.

وی افزود: در چنین روزی نیز جنوب لبنان از اشغال نیروهای خارجی درآمد.

در ادامه جلسه بررسی یک فوریت طرح «نحوه صدور پروانه ساختمان در باقی مانده املاک و اراضی واقع در طرح های اجرایی شهرداری تهران در دستور کار شورا قرار گرفت.

عباس جدیدی معاون نظارت شورا به عنوان ارائه دهنده، طرح مذکور با اشاره به اینکه این طرح با حمایت و امضاء 26 نفر از اعضا شورا مطرح می‌شود افزود: از آنجا که برخی املاک شهروندان در طرح های اجرایی شهرداری تهران قرار می‌گیرد ولی درخصوص نحوه محاسبه صدور پروانه برای ساخت و ساز در باقی مانده این اراضی ابهاماتی وجود دارد و همین موضوع باعث می‌شود که حقوق شهروندان به خوبی احقاق نشود.

جدیدی تاکید کرد: البته توجه به این موضوع در دوره دوم شورا هم بوده است، برای مثال در آن سالها به ازای هر یک متر عقب نشینی برای طرح های شهرداری معادل 3 متر مربع تراکم به مالک اجازه ساخت و ساز داده می‌شد که در آن سال ها با توجه به نرخ مسکن منطقی بود ولی در حال حاضر نحوه چگونگی محاسبه ساخت و ساز در باقی مانده املاکی که در طرح های شهرداری واقع شده اند، نیاز به بازنگری و ضابطه دارد.

معاون نظارت شورا همچنین یادآور شد که اجرای این طرح برای شهرداری تهران بار مالی نخواهد داشت.در نهایت یک فوریت طرح مذکور به تصویب اعضای شورا رسید.

در ادامه این جلسه رحمت اله حافظی رییس کمیسیون سلامت و محیط زیست شورابا اشاره به اینکه سال مالی 92 شهرداری تهران به اتمام رسیده است گفت: طبق آیین نامه مالی شهرداری، اسناد مالی تا پایان 15 اردیبهشت ماه باید بسته شوند.

وی افزود: بنابراین انتظار داریم که در اولین فرصت تفریغ بودجه سال 92 به شورا ارائه شود.

ابولفضل قناعتی عضو کمیسیون عمران شورا نیز ضمن سپاس از تلاش های آتش نشانی برا ینجات جان 22 نفر از شهروندان در حادثه آتش سوزی خیابان ولی عصر که هفته پیش اتفاق افتاد بر نامناسب بودن برخی فضاهای عمومی‌برای استفاده معلولان و جانبازان اشاره کردو گفت: یک یاز این فضا و اماکن عمومی‌که جنبه های رفاهی و خدماتی برای شهروندان معلول و جانباز ما لحاظ نشده است زیر گذر چهار راه ولی عصر است.

وی افزود: این در شرایطی است که در مسیر روگذر این محدوده نیز نرده کشی به گونه ایی صورت گرفته است که مردم عادی هم به زحمت آفتاده اند چه رسد به شهروندان معلول و جانباز.

قناعتی در ادامه به ناقص بودن سیستم پله برقی ایستگاه مترو پیروزی اشاره کرد و گفت: این ایستگاه در دو طبقه ساخته شده است و برای هر دو طبقه هم فضای نصب پله برقی دیده شده است. اما پله برقی در یک طبقه آن نصب شده است.

علی صابری عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورا نیز با یادآوری مصوبه رایگان بودن هزینه حمل و نقل عمومی‌معلولین و جانبازان بالای 25 درصد گفت: در شرایط فعلی عنوان شده است که برای دریافت بلیط باید از طریق اینترنت ثبت نام صورت گیرد ولی توضیحات بیشتری وجود ندارد، چنانچه امکان دارد شهرداری تهران نسبت به چگونگی این اقدام، اطلاع رسانی دقیق تری انجام دهد.

مجتبی شاکری رئیس کمیته فرهنگی شورا نیز اجرای مصوبه مجلس شورای اسلامی‌درخصوص اظهار وضعیت مالی، نوزده قشر از افراد جامعه را یادآور شد و گفت: ماده 1 این مصوبه که به تصویب مجمع تشخیص نظام هم رسیده است، بر این نکته تاکید دارد که مسئولین باید نسبت به وضعیت اموال خود در قبل و بعد از پذیرش مسئولیت اطلاع رسانی انجام دهند.

شاکری پیشنهاد داد که اعضا شورای اسلامی‌شهر تهران، به استقبال از این طرح رفته و وضعیت مالی خود را اظهار کنند.

انتهای پیام/


برچسب ها: ضابطه ، املاک ، طرح
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار