سیدمرتضی امینی در گفتگو باخبرنگارباشگاه خبرنگاران ساری افزود: این اراضی در روستاي "ديه" از توابع بخش دابودشت شهرستان آمل زیرنظرحوزه مرکز جهاد کشاورزي رئيس آباد با استفاده از فرمون "اخلالگر جنسي پروانه کرم ساقه خوار برنج " در حال اجراء است.
وی درخصوص نحوه استفاده از این روش اضافه کرد: با توزیع و نصب کپسولهاي حاوي " فرمون اخلاگر جنسي" توسط کشاورزان در شاليزارها ، اين فرمونها با انتشار بوي خاصي مانع تکثير پروانه هاي کرم ساقه خوار در برنج مي شوند واین مزیت نیاز به هیچ گونه سموم شیمیایی برای دفع آفات نخواهد داشت.
امینی اضافه کرد:هم اکنون کارشناسان واحد حفظ نباتات مديريت جهاد کشاورزي شهرستان آمل روند اجرای این طرح را زیر نظر دارند.
مدیرجهادکشاورزی آمل همچنین به بيمه برنج در بيش از چهار هزار و48 هکتار از شالیزارهای این شهرستان تاکنون خبر داد و تصریح کرد: با تشکيل ستاد بيمه محصولات کشاورزي و بمنظور انجام بيمه زراعت برنج با همکاري شرکت بيمه گر و دهياران و شوراهاي اسلامي روستايي ، پیش بینی می شود، سطح پوشش بیمه برنج در برابر خسارتهای ناشی از خشکسالی وحوادث پیش بینی نشده به بیش از 11هزار و500هکتار افزایش یابد.
امینی یادآورشد: سطح پوشش بیمه در شالیزارهای آمل پارسال بیش از 8 هزارهکتار بوده است.
شهرستان آمل حدود 50هزارهکتار زمین کشاورزی دارد که سالانه بیش از یک میلیون تن انواع محصولات کشاورزی تولید وبه بازارهای مصرف داخل وخارج از کشور ارسال می شود./س