به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اصفهان مهدی زاده رییس جهاد کشاورزی جرقویه با اشاره به کاهش ۳۰ درصدی محصول گفت: امسال ۱۱۰۰ هکتار زمین کشاورزی زیر کشت جو قرار گرفت و میزان برداشت از هر هکتار به میزان ۴ تن برآورد شد.
وی با اشاره به تسهیلات داده شده به کشاورزان اظهار داشت: دادن بذر اصلاح شده به کشاورزان، کاشت جو با دستگاه مکانیزه به منظور کشت ردیفی، سمپاشی مزارع و لایروبی قنوات از تسهیلات داده شده به کشاورزان می باشد که متاسفانه برخی عوامل طبیعی اعم از تگرگ و طوفان و خشکسالی موجب کاهش براشت شد.
در روش سنتی کشاورزان با همکاری یکدیگر با دست و داس محصول را بصورت بافه می چیند و در محلی خرمن می کنند و بعد از چند روز با خرمنکوب انها را خرد کرده و دانه را از کاه جدا می کنند.
در روش
مدرن بوسیله کمباین محصول را درو کرده وهمزمان دانه را از کاه جدا می کنند.
در
منطقه جرقویه به دلیل آب و هوای گرم این محصول نسبت به نقاط دیگر شرق اصفهان زودتر
عمل می آید.
انتهای پیام/ش/ن