برداشت جو از مزارع جرقویه آغاز شد و کشاورزان به دو صورت سنتی و مدرن محصول را برداشت می کنند.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اصفهان مهدی زاده رییس جهاد کشاورزی جرقویه با اشاره به کاهش ۳۰ درصدی محصول گفت: امسال ۱۱۰۰ هکتار زمین کشاورزی زیر کشت جو قرار گرفت و میزان برداشت از هر هکتار به میزان ۴ تن برآورد شد.

وی با اشاره به تسهیلات داده شده به کشاورزان اظهار داشت: دادن بذر اصلاح شده به کشاورزان، کاشت جو با دستگاه مکانیزه به منظور کشت ردیفی، سمپاشی مزارع و لایروبی قنوات از تسهیلات داده شده به کشاورزان می باشد که متاسفانه برخی عوامل طبیعی اعم از تگرگ و طوفان و خشکسالی موجب کاهش براشت شد.

در روش سنتی کشاورزان با همکاری یکدیگر با دست و داس محصول را بصورت بافه می چیند و در محلی خرمن می کنند و بعد از چند روز با خرمنکوب انها را خرد کرده و دانه را از کاه جدا می کنند.

در روش مدرن بوسیله کمباین محصول را درو کرده وهمزمان دانه را از کاه جدا می کنند.
در منطقه جرقویه به دلیل آب و هوای گرم این محصول نسبت به نقاط دیگر شرق اصفهان زودتر عمل می آید.


انتهای پیام/ش/ن

برچسب ها: اصفهان ، مزارع ، جو
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.