به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگارانبه نقل از تک ویک یوروپ (هفته نامه فناوری اروپا) ؛ ایالات متحده به احتمال فراوان نمایندگان چینی را از حضور در کنفرانس های امنیت اطلاعات معتبر و بزرگ در سطح بین الملل منع خواهد کرد.
این اقدام در پی آن صورت گرفت که ایالات متحده اتهاماتی علیه گروه هکرهای ارتش آزادی بخش مردمی چین مطرح نمود .
یک مقام ارشد دولت آمریکادر این باره اظهار داشت : اعمال محدودیت در صدور ویزا می تواند مانع حضور چینی ها در " کنفرانس هک _دف کان_ " و " بلک هت" شود که هر دو در اوایل آگوست برگزار می گردد .
یکی از اعضای تیم کارشناسان امنیتی چینی در شرکت خصوصی "کیوایهو 360" و نیز دانشگاه "هنگ کنگ" برای حضور در این کنفرانس ها معرفی شده است .
گفتنی است پنج تبعه چینی به جاسوسی سایبری از چندین سازمان آمریکایی متهم شده اند. چین بلافاصله این اتهامات را رد نمود و اعلام کرد : ایالات متحده بطور گسترده از شرکت ها و موسسات چینی جاسوسی می کند و دولت این کشور باید ادعاهای خود را علیه پکن پس بگیرد.
یک مقام دولت آمریکا که نخواست نامش فاش شود در اظهاراتی تاکید کرد : "کاخ سفید در جلوگیری از حملات مخرب سایبری از سوی چین ناامید شده است . تلاش می کنیم که مذاکرات سازنده و موثری بین دو طرف داشته باشیم . نمایندگانی از وزارت خارجه و وزارت دفاع آمریکا به چین سفر کرده اند تا مدارکی مبنی بر هک سایتهای آمریکایی را که توسط "ارتش آزادی بخش مردمی چین" انجام گرفته ،به مقامات چینی ارائه دهند . هرچند که امید چندانی برای بهبود یا پیشرفت گفتگوها از این طریق نداریم . "
شایان ذکر است که بسیاری از افراد فعال در صنایع امنیتی واکنش های تندی به احتمال ممنوعیت حضور چین در کنفرانس های امنیتی بین المللی نشان داده اند . جف موس ، بنیانگذار دو کنفرانس "دف کان و بلک هت " در صفحه شخصی خود در توئیتر در این باره نوشت : تصور نمی کنم چنین تصمیماتی کمکی به ساخت اجتماعی مثبت و سازنده داشته باشد .
مارک راجرز ، مدیر عملیات امنیتی "دف کان" نیز اظهار داشت : این اقدام هیچ تاثیری بر جریان اطلاعات نخواهدداشت . این اقدام دولت آمریکا بی معنی و کینه توزانه است .
برخی افراد دیگر از جمله ریک فرگوسن از شرکت "ترند میکرو " و والدس زالی پروفسور امنیتی اعلام کرده اند که این حرکت ، اقدامی نژادپرستانه است .
انتهای پیام /